VISOKA TAKOĐER SA GRAND SLAM UVJETIMA: Čeka nas nestvarno zanimljiva sezona !

Mirko Delić: “OBEĆANJE JE OBEĆANJE, PREKO 128 NE PRIMAMO !”
20 svibnja, 2021
VIDEO MAJA I PERO: Donosimo “Reprizu” Ćakule sa Perom Ćubelom iz PodKaST-a !
21 svibnja, 2021

VISOKA TAKOĐER SA GRAND SLAM UVJETIMA: Čeka nas nestvarno zanimljiva sezona !

Poznati igrač balota Ivan Žuljević nam javlja da je javno izišao plakat za Turnir parova (2+1) u bakelitu na Visokoj u Splitu. Najvažnija stavka da su koeficijenti za bodovanje sljedeći:

  1. mjesto: koeficijent 14. To znači da će osvajači nadmetanja dobiti čak 1900 bodova.
  2. mjesto: koeficijent 6. To znači da će finalisti dobiti 1100 bodova.

Igrači bakelita diljem Dalmacije nam svakodnevno iskazuju riječi podrške prema organizatorima, jer kada organizator postavi “grand slam” uvjete, tada se igračima vraća ono što zaslužuju, tj. ono što daju nadmetanju. Naravni, organizatori grand slamova nam tvrde: “I mi imamo jasnu kalkulaciju.” Dakle, nakon Katuna i Dicma, na Visokoj nas čeka borba za svaki “cenat” igrališta, jer tko god dođe do kraja na tim nadmetanjima, biti će u šansi osvojiti onu najprstižniju titulu u balotama, a to je titula “Kralj bakelita 2021”. Titulu za najboljeg igrača Dalmacija u bakelitu za godinu. Upravo ta najcjenjenija nadmetanja daju dodatne, “bonus” bodove, za koje je zaslužan upravo i jedino organizator istih.

Čini se da smo jako blizu onakve igre balota kakva se igrala u “Zlatno doba balotanja”, kada je bilo nekoliko najcijenjenijih nadmetanja: Tadići, Kostanje, Tugare, Gata, Srinjine, Omiš, Kacunar i još tu i tamo poneko nadmetanje. Nema te ekipe koja može kazati da je favorit na ovako snažnim nadmetanjima, a biti će velikih igrača bakelita bez ijedne osvojene titule u sezoni. Čeka nas zaista nikada zanimljivija sezona.

Još neke obaijesti sa plakata za nadmetanje na Visokoj potražite u tekstu ispod:

Comments are closed.