Vlado Šarić, Majić i Vrdoljak uspješni: Brane Pavela i Ivan Ćuk angažirali trenera

Zahuktale se trojke u Jesenicama: OTAC I SIN PLAZONJA USPJEŠNI U BRNAZAMA
29 travnja, 2017
Vjeko Škrabić vas poziva: PAROVI 2+1 U GORNJIM BRELIMA POVODOM SV.DUJE
7 svibnja, 2017

Vlado Šarić, Majić i Vrdoljak uspješni: Brane Pavela i Ivan Ćuk angažirali trenera

Vlado Šarić Vjeko Majić Mladen Vrdoljak Dušan Mihoč

Mihoč, Šarić i njihovi jaki aduti

Svojevrsni derbi imala je priliku gledati publika u Jesenicama. U istom su se susreli popularni prvar Dušan Dule Mihoč i njegovi momci iz Varoša protiv Vjeke Majića, Vlade Šarića i Mladena Vrdoljaka, kao predstavnika južne balotaške hemisfere. Gosti sa juga slavili su rezultatom 2:0, a Vlado Šarić se sve više etablira kao još jedna zvijezda bakelita sa tog dijela regije.

Njega sada očekuje mogući derbi u Bastu, dok su u Jesenicama Ante Mušac, Antonio Tomas i Duje Pešić Bakaja priredili pravo malo iznenađenje pobijedivši favoriziranu ekipu sa poteza Klis – Dugopolje – Kaštela.

Spremaju se za Omiš pod paskom legende i šalju upozorenje:

Da svojevrsna balotaška budućnost legendarnog balotaša Mate Kesića sve više leži u ulozi mentora i trenera, a sve manje u ulozi igrača znaju i oni skromno upućeni pratitelji ovog prekrasnog staro-dalmatinskog sporta, dok su oni najzagriženiji tu pojavu već odavno jasno detektirali. Ipak, sve njih su osujetili i preduhitrili Branimir Pavela i Ivan Zec, koji najavljuju osvajanje titule na najsnažnijem balotaškom nadmetanju u regiji, onom u Omišu. Na popularnoj trojci neće proći nezapaženo, a razlog tome je suradnja upravo sa Kesićem kako bi nadmetanje dočekali što spremniji. Po riječima upućenih momci treniraju po nekoliko sati svaki dan, a rezultat kao mjerilo njihove razine pripremljenosti ćemo doznati uskoro.

Branimir Pavela Ivan Ćuk

Branimir Pavela, Ivan Ćuk i Mate Kesić

Comments are closed.