Zahuktava se na Kreševu Brdu: “TUŠ” UZBURKAO STRASTI NA JUŽNOJ HEMISFERI !

1. i 2. županijska liga nastavljene: BK TRILJ I BK PRŽINA IZRAZITI FAVORITI
13 travnja, 2021
Gracija Stjepčević oborio svjetski rekord U-18 i U-23
14 travnja, 2021

Zahuktava se na Kreševu Brdu: “TUŠ” UZBURKAO STRASTI NA JUŽNOJ HEMISFERI !

Ekipa Tuš

Nevjerovatno zvuči podatak da je organizacijski odbor jako blizu odluke da zatvori prijave za Grand Slam na Kreševu Brdo, a da još plakati nisu niti zalijepljeni, što je ustaljena praksa organizatora nadmetanja u bakelitu u Dalmaciji.

Što se u praksi događa?! Ljudi su željni balota, dugo nitko nije igrao, a kada se uđe u teren nitko neće biti u top formi pa ni oni najbolji igrači. Organizatoru iz minute u minutu raste broj prijavljenih ekipa. Svih 300-tinjak ozbiljnih igrača bakelita smatra da bi upravo preko Katuna, tj. Kreševa mogli u utrku za Kralja Bakelita 2021.

Popularni Ante Tomašević se oglasio, ali nije dugo čekao na odgovor. Mišel Rakušić je najavio da će ekipa Tuš u Katunima na tron, jednako kao što je to bilo u Žrnovnici. Kada Mišel nešto najavi, to se obično obistini. Ipak, tu najavama nije kraj, jer jedna ekipa koja će biti u uskom krugu favorita za titulu sa južne hemisfere ima nešto za reći, ne samo Tomaševiću i Rakušiću, nego i svim ostalim sudionicima nadmetanja. Njihovo priopćenje javnosti ćemo dati uskoro.

Nadmetanje nije niti blizu krenulo, ali jest “hype” oko istog. Kako će svi gore navedeni “pričati” u igralištu i dali će igrom potkrijepiti ove medijske istupe, pokazati će samo nadmetanje, a mi svi zajedno jedva čekamo da igre otpočnu.

Comments are closed.