Zdravko Tadić ponovno u finalu Jesenica: MEĐUKOLO U KAŠTELIMA

Oluja i Branko Ugrin ipak zaustavljeni: IGOR, VELE I PETAR PRVI FINALISTI JESENICA
12 travnja, 2017
Brijantni Jure Juka Radman: NASTAVLJENE JESENICE I “POJEDINAC” OMIŠA
19 travnja, 2017

Zdravko Tadić ponovno u finalu Jesenica: MEĐUKOLO U KAŠTELIMA

Mate Kesić Ivan Iko Palaversa Zdravko Tadić Luka Žure Mladen Šimić

Kesić, Palaversa, Tadić, Žure i Šimić

Kakvu dramu su samo u Jesenicama priredili Mate Kesić, Iko Palaversa, Mladen Šimić, Zdravko Tadić i Luka Žure za mnogobrojnu publiku. Momci su odigrali polufinale za pamćenje u kojem su više znanja i spretnosti imali Šimić, Žure i Tadić za 2:1 pobjedu. Bolje su momci otvorili prvi set, da bi Iko i Mate sve okrenuli u svoju korist. U oba preostala seta dogodilo se suprotno, a to je da su Palaversa i Kesić imali značajunu prednost pred kraj seta, koju su uspjeli izgubiti. Po riječima upućenih Mladen Šimić je briljirao i tako svom suigraču Tadiću omogućio šansu da podigne veliki trofej. Tadić je prošlo finale izgubio upravo od Šimića, koji mu je sada suigrač. Završna utakmica je na rasporedu u petak 21.04.2017 u 17 sati.

U Kaštelima se se odigrao veliki derbi između Marka Plazonje, Dinka Botice i Ivana Šošića Rica protiv kralja tog igrališta Marijana Botice, Denisa Ramljaka i Marka Melvana. Ekipa „Rico“ je slavila rezultatom 2:0 poprilično uvjerljivo, a Marko Plazonja, kao igrač koji najbolji omjer ima protiv onih najboljih igrača, pobjedom je popravio „score“ protiv jedine velike zvijezde sa kojom ima negativan omjer, Marijana Botice. Plazonja sve druge velikane bakelita uredno pobjeđuje, a ovaj puta je na redu bio i „originalni kralj bakelita“ i to u Botici domaćim Kaštelima.

Održan je i ždrijeb međukola, koji nudi sedam jako zanimljivih dvoboja u borbi za osminu finala. Mnogi od favorita za titulu će se od nadmetanja oprostiti već u ranoj fazi, obzirom na velik broj derbija koji su na rasporedu u sljedećih desetak dana.

Comments are closed.