ŽDRIJEB “PO MJERI”: Naši odradili dva treninga u Turskoj

Finale pojedinca u Jesenicama: TONI BAŠIĆ NAJBOLJI
31 listopada, 2018
SENZACIONALNO U TURSKOJ: Hrvatskoj finale Raffa pojedinca klasično
1 studenoga, 2018

ŽDRIJEB “PO MJERI”: Naši odradili dva treninga u Turskoj

 

Boćarska reprezentacija Hrvatske u sastavu Luka Žure, Mate Pavešković, Siniša Stipić i Ivan Jurić je stigla u Tursku, u sklopu akcije u kojoj su primarne zadaće ustanoviti koliko je realna razlika igrača Bakelita od najboljih Raffa igrača svijeta te kako formirati igralište što prije, brže i jednostavnije kako bi krenila Raffa liga, koja bi trebala iznjedriti neke nove prvake…

Naši su u srijedu odradili jutarnji i poslijepodnevni trening. Privikavanje na podlogu u valjačkom segmentu igre nije prošlo najbolje. To je razlog zbog kojeg se naša reprezentacija ponovno vratila na boćaliste.

Pucački dio nije bio problem jer su u Stobreču reprezentativci savladali tehnike pucanja iz zraka na bližim udaljenostima i ostale tehnike, na igralištu koje je bilo dimenzijama prilagođeno onom u Turskoj.

Raffa program će krenuti sa Pojedincem klasično gdje ćemo imati tri predstavika, a u danima pred nama nas čekaju i parovi gdje će naši igrati sa dvije ekipe. Ždrijeb Raffa Pojedinca je takav da bi točno trebao odati trenutno stanje kvalitete naše reprezentacije i odnosa sa drugim reprezentacijama.

Također, paralelno će se u Volu igrati Volo par, dok će u danima pred nama na rasporedu biti Brzinsko izbijanje, Pojedinačno klasično i precizno izbijanje.

Sastav Hrvatske:

VOLO POJEDINAC: Luka Žure

VOLO PAR: Mate Paveškovic, Siniša Stipić, Ivan Jurić

VOLO BRZINSKO IZBIJANJE: Ivan Jurić

VOLO PRECIZNO IZBIJANJE: Luka Žure

RAFFA POJEDINCI: Luka Žure, Mate Paveškovic, Siniša Stipić

RAFFA PAROVI: Luka Žure / Mate Pavešković te Siniša Stipić / Ivan Jurić

Comments are closed.