Ženska ekipa na turniru u Bastu: ILIĆ, TEŠIJA, LOLA I MIRKO STANIĆ U JESENICAMA

Slipčević, Ugrin, Mladen Zekić Zeko i prošlogodišnji finalisti: TADIĆ I ŠIMIĆ ZAJEDNO
11 prosinca, 2016
Ždrijeb prvog kola Basta: ŠPIRO GRUICA NA MATEJASA JOSIPOVIĆA U DERBIJU
13 prosinca, 2016

Ženska ekipa na turniru u Bastu: ILIĆ, TEŠIJA, LOLA I MIRKO STANIĆ U JESENICAMA

ante-ilic-ivica-tesija-ante-babic-damir-kalas

Ilić, Tešija i protivnici

Detaljan izvještaj sa ždrijeba prvog kola u Bastu nas očekuje u danima pred nama, a zasada prenosimo fantastičnu vijest koja kaže da u turniru sudjeluje jedna ženska ekipa. Fantastično. Kao upozorenje muškom dijelu populacije uključene u turnir napomenimo da se cure bave boćanjem više nego aktivno. Dakle, bit će „zabave“ ako dame prođu kolo ili dva.

U Jesenicama su se jučer odigrala dva meča. U Jednom su Damir Delić Lola i Mirko Stanić pobijedili Vlatka Bana i Vjeku Bosančića, dok u drugom viđena višesatna borba do zadnje balote. U tri duga seta Ante Ilić i Ivica Tešija slavili su protiv Ante Babića i Damira Kalaša za prolaz u sljedeću fazu natjecanja.

Također, još jednom napomenimo da svako od balotaških nadmetanja ima nešto „svoje i posebno“. Koprivno je imalo nešto što nema nijedan turnir, Kacunar i parovi Omiša također. Trojke Omiša, i fantastični Ožujsko kup isto tako, Potravlje ima Mlađu Gašpara, a Jesenice imaju jednog i jedinog Romea Tomaša. Tomašu je svaki balotaš jednako važan, a pažnja koju igračima sudionicima turnira posvećuje je bez premca.

damir-delic-lola-mirko-stanic-vlatko-ban-vjekoslav-vjeko-bosancic

“Lola”, Stanić, Bosančić i Ban

Comments are closed.