„Žuja 2019“ se bliži finalu: NENAD LABROVIĆ, GREN I MLADI MATEO LENDIĆ

“Povlja 2019”: ANTE SRŠEN I ANTE VRSALOVIĆ NAJBOLJI
19 srpnja, 2019
„ŽUJA 2019“ I PUT KA SINJU: Veliki povratak Mladena Šimića Šimkea
26 srpnja, 2019

„Žuja 2019“ se bliži finalu: NENAD LABROVIĆ, GREN I MLADI MATEO LENDIĆ

Svake godine nas Ožujsko balote razveseli super uzbudljivim nadmetanjem. Iznimka neće biti niti ova godina. Poluzavršnice su na rasporedu kroz idućih desetak do petnaest dana, da bi na kraju publika mogla uživati u zaista istinskom spektaklu u Sinju.

Žuja nam redovno nudi neke nove junake. Tako je ove godine mladi Mateo Lendić nosio svoju ekipu do finala u Kučićima, da ni ga zaustavila ekipa koju predvodi legendarni Đela Anđelko Domikulić.

Ipak, prvo ime Žuje po nekim mišljenjima dosada je Nenad Labrović, koji je u kombinaciji sa Igorom Bradarićem i Martinom Jukićem slavio na Tijarici. Možemo samo reći, „ćaća se vraća“ jer način na koji su Labrović i momci dominirali trećim setom finala je takav da će ova ekipa bit jedan od glavnih kandidata za ishodovanje „karte za Sinj“.

Što tek reći za Daria Tenžeru Grena koji je sa Nenadom Nasićem i Ivanom Bikićem osvojio Bajtu sa čak 64 ekipe. Dakle, nepredvidiva „Žuja“ nam neće dati mnogo odgovora do samoga kraja, a na tron može apsolutno bilo tko, pogotovo u setu do 21 punat.

Comments are closed.