1000 „LAJKOVA“ NA KRILIMA SLIVNA I ZABIOKOVLJA

Vrbuju legendu: ANTE TONĆI ČIZMIĆ NA METI ZVIJEZDA
24 travnja, 2016
UKIĆ POBJEĐUJE, KULIŠIĆ DOMINIRA SRINJINAMA, DOLIĆU I EKIPI SINJSKA LJEPOTICA
26 travnja, 2016

1000 „LAJKOVA“ NA KRILIMA SLIVNA I ZABIOKOVLJA

1000 lajkova

I dalje, bez da se itko ozbiljno trudi promovirati ovu igru na način na koji je samo Dalmatinci igraju, broj zaljubljenika u istu stalno i neumoljivo raste.

Posljednji porast, po analizama i uvidima, ima nešto sa završnicom turnira u Bastu kojeg prati velik broj igrača iz Baške Vode, Brela, Makarske i mjesta sa druge strane Biokova. A pravo iznenenađenje je velik broj fanova iz mjesta Slivno, iz kojeg je balotašima a i malo šire poznat Zoran Anić – Zoka. Njemu i njegovoj „jedinici“ nije strano ni druženje sa Hrvatskim nogometnim reprezentativcima. U balotaškim koloarima iz okolice Splita on je na glasu kao najbolji balotaš rodom iz Slivna.

Što dalje:

S obzirom da je na 800-tom „lajku“ najavljen članak o mišljenju žena kada su najgalantniji balotaši u pitanju, one su dale početni iskaz i to da je 50 mjesta premalo, te da balotaša koji jako plijene izgledom ima 80-ak pa i više. Žene će svoje reći, a članak je u izradi i biti će objavljen uskoro.

Također, u izradi je i članak o 15 najzgodnijih žena, djevojaka i zaručnica balotaša koji će nedvojbeno izazvati pravu buru u balotaškom svijetu.

Uz to, tajanstvena Sendi je po dojavama od sinoć neupitno dobila konkurenciju u vidu fatalne Fabjane, o kojoj još uvijek malo tko ima detalnije informacije.

U svakom slučaju balote više nisu samo za “starce”, velik broj mladih igrača uključio se u balotanje, a balotaši  su najednom ozbiljni sportaši.

Manđo i Zoka

Manđo i Zoka zajedno

Comments are closed.