UKIĆ POBJEĐUJE, KULIŠIĆ DOMINIRA SRINJINAMA, DOLIĆU I EKIPI SINJSKA LJEPOTICA

1000 „LAJKOVA“ NA KRILIMA SLIVNA I ZABIOKOVLJA
25 travnja, 2016
„PEKARI“ DALJE NA KRILIMA LEA VETME I MARKA KOVAČEVIĆA
26 travnja, 2016

UKIĆ POBJEĐUJE, KULIŠIĆ DOMINIRA SRINJINAMA, DOLIĆU I EKIPI SINJSKA LJEPOTICA

Mario Kulišić

Mario Kulišić

Mario Kulišić već dvije godine za redom ulazi u turnir u rodnim Srinjinama na način da je u uskom krugu favorita. Marijan Botica mu je bio suigrač, a par je zakazao pred samu završnicu. Ipak, Kulišić i ove godine misli ozbiljno, a Ante Peraica se čini kao idealno pojačanje za kratak teren.

Par je drugi set izgubio u tijesnoj borbi, ali je zato prva dva dobio poprilično uvjerljivo. Također, dvojac je ekipu pojačao, po riječima Maria Kulišića, Denisom Ramljakom koji je jedan od najboljih igrača regije. Da li je došla Mariova godina kada je “njegov” turnir u pitanju, ostaje za vidjeti?!

Ljepotica turnira u Karakašici:

Što su Miro Buljan, Ante Maleš i Folk Dolić okrenili u Karakašici zaista je nestvarno. U odličnoj igri pobjednika, a bome i protivnika viđeni su fantastični preokreti u prvom i trećem setu. Ekipa je minus od 0:11 iz tri ruke prvog seta preokrenula u 16:15 na čudesan način. Nakon što su svi mislili da je utakmica gotova, protivnik pobjeđuje čak 16:3 drugi set, a treći otvara sa 12:3 i gotovo sigurnom pobjedom. Tada na scenu stupa, baš kao i u prvom setu razorni pucač Folk Dolić, reštava, pogađa samice, same buline i okreće nemoguće u svoju pobjedu uz naravno svesrdnu pomoć prvo Buljana a onda i Maleša.

Važno je napomenuti da ovaj trojac ždrijeb ne mazi. Osim što su „međukolo“ igrali, još nisu u turniru naišli na laganog protivnika. U sljedećem kolu situacija je identična, a čeka ih opet lokalni derbi i ekipa predvođena odličnim “Pićinom”.

Toni Ukić u balotama:

Jedan od najperspektivnijih boćara Dalmacije Toni Ukić uključio se u balotanje na najvišem nivou, što je za isto veliki dobitak s obzirom da se radi o dvadesetogodišnjaku koji je usput i pravi sportaš te prvoligaški boćar. On Stipe Marasovic – Garo na Kacunaru su u skoro 5 sati igre pobjedili jednog od igrača koji je turnir osvajao 2014.godine u zaista neizvjesnoj utakmici. Bravo za Tonija kojemu želimo nastavak uspjeha.

Comments are closed.