13. kolo boćarske Superlige: BISTON ZACEMENTIRAO JEDINICU !

PRECIZNO IZBIJANJE: Marinko Norac Kevo “Pike” srušio svjetski rekord !
20 veljače, 2022
Mate Kesić pokreće školu boćanja u sklopu BK “Nada” !
23 veljače, 2022

13. kolo boćarske Superlige: BISTON ZACEMENTIRAO JEDINICU !

Marin Ćubela i Marino Miličević

U pravoj sjeni svjetskog rekorda kojeg je u sklopu 13.kola boćarske Superlige Volo oborio Marinko Norac Kevo Pike, odigrale su se i ostale utakmice.

Biston je svoju prednost povećao na 6 bodova u odnosu na Istru Poreč, iako Istra ima utakmicu manje. Kako je u prvom međusobnom susretu Biston slavio sa visokih 17:9, jako zahtjevan će zadatak za porečane biti savladati Bistona sa 10 razlike (18:8). Što se tiče playoffa, Zrinjevac se doima kao ekipa najsposobnija ponoviti doseg Vargona od prošle godine, a taj je da se sa pozicije “tri” plasira u finale, pa možemo kazati kako je Biston pod vodstvom novog voditelja Matejasa Jozipovića imao jako uspješan tjedan.

U 13.kolu je najviše propustio Metković, kojeg je u Metkoviću savladala Pula. Pula će se sa Pazinom boriti za četvrto mjesto u playoffu. Porazom Metkovića najizgledniji kadidat za poziciju “šest” je ponovno Sokol Orbico. Podsjetimo pozicija 6 i 7 znače ostanak u lizi. Pozicija 8 vodi u doigravanje, dok pozicije 9 i 10 znače seljenje u rang niže. Otok je sigurno deseti, ali Otok čeka svoj pravi dom u Otoku, što je samo dodatno potvrdio Marinko Norac Kevo Pike obaranjem svjetskog rekorda u Preciznom izbijanju (48 pogodaka) protiv Bistona.

Comments are closed.