Ne uzimaju alibije: NEGO TIGRA IZ OPUZENA, PUT POD NOGE I RAVNO ZA OMIŠ

Čudotvor: UREDIO TERENE, OŽIVIO MALONOGOMETNU EKIPU, ORGANIZIRA TURNIR
28 svibnja, 2016
Makarska stigla do kraja: VRGORČANI FAVORITI NEDJELJNOG FINALA
28 svibnja, 2016

Ne uzimaju alibije: NEGO TIGRA IZ OPUZENA, PUT POD NOGE I RAVNO ZA OMIŠ

Tonći Dragičević Nino Tigar

Tonći Dragičević, Želja Vladimir i Nino Čović Tigar

Po uzoru na omiške balotaše koji preko dva sata voze do daleke Rogoznice, na jednak način su vidjeli gdje dolaze oni najbolji i žele titulu. Tonći Dragićević kao kapetan ekipe oformio je respektabilnu momčad za Omiš. Željka Želju Vladimira iz Metkovića stavio je u stanje pune balotaške pripravnosti, a par je pozvao, ni manje ni više, nego stravično preciznog pucača Tigra iz Opuzena, ili Nina Čovića punim imenom.

Nije promašio nijednu balotu:

Ono što se da iščitati iz igre balotaša sa južne balotaške hemisfere, ili južno od Dubaca je to da postoji čitav niz fenomenalnih pucača po tlu, ili vučara. Tigar neosporno spada u tu kategoriju. Protivnici su potegli iz jednako dalekog Potravlja. Međutim, spomenuti trojac ih je ostavio bez šansi. Meka lijeva ruka Tonća Dragičevića, Željina dobra korektiva i Tigar koji „ne prašta“ dominirali su utakmicom. Publika Omiša momcima se zahvalila nakon pobjede i jedva čeka da balotaški hram ponovno posjete.

Momci su se pokazali kao istinski sportaši. Ekipa je već bilježila neke ozbiljne rezultate u svježoj prošlosti u Dalmaciji. Jednako tako i ovaj put su uzeli put pod noge i došli se nadigravati sa najboljima. Sve bez puno prazne priče. Ona ionako nikad nije bila mjerilo. Mjerilo je jedino rezultat, momcima je zasada krenilo odlično i tu ne planiraju stati.

Comments are closed.