Čudotvor: UREDIO TERENE, OŽIVIO MALONOGOMETNU EKIPU, ORGANIZIRA TURNIR

Ljepotica u Stobreču: POBJEDA PETRA CRLJENA I ANTE BOŽIĆA
27 svibnja, 2016
Ne uzimaju alibije: NEGO TIGRA IZ OPUZENA, PUT POD NOGE I RAVNO ZA OMIŠ
28 svibnja, 2016

Čudotvor: UREDIO TERENE, OŽIVIO MALONOGOMETNU EKIPU, ORGANIZIRA TURNIR

Ante Mušac i ekipa

Ante Mušac, Stipe Kovačić i Joško Kovačić Aga

Još od vremena Jure Rodića Đuke, Stipe Kovačića Uče, Tomislava Mrčelića Mile, Vinka Stipića i legendarnog Ante Rodića Baje i ostalih ljubitelja balota, malo misto Ravnice pokraj Omiša nije „disalo“ ovoliko punim plućima.

Ante Mušac, kao glavni protagonist priče o uređivanju balotaških terena uz pomoć vizionara  Antonia Tomasa i potporu nezaobilaznog Željka Cerića Cere uhvatio se posla i turnirski osposobio dva igrališta u Ravnicama pokraj Omiša. Usput je uspio složiti stvari unutar malonogometne ekipe „Prašina“ koja zaokuplja dvadesetak mladića iz Ravnica, Nemire, Stanića, Omiša i Borka. Nakon svega navedenog Mušac je odlučio organizirati balotaški turnir na koji je u svega par dana prikupio 64 ekipe bez ikakvog oglašavanja istog.

Preko stotinu mladića i cura na otvaranju turnira:

U prekrasnom malom mjestu sinoć smo imali priliku svjedočiti slici o preko stotinu mladića i djevojaka kako igraju i prate balote. Nakon turnirskih utakmica u igralište su ušle i cure na opće oduševljenje navijača.

Od turnirskih utakmica izdvojimo pobjede ekipe predvođene domaćim i po turnir jako opasnim Željkom Gaćom, te pravu lekciju balotanja od iskusne braće Joška i Nevena Kovačića. Naime, “Aga” i “Sise” su veliki dobitak za turnir kojeg su svojim prisustvom odlučili uveličati, što je za ovu silnu mladost svakako velik poticaj.

Ženske Cure Djevojke

Djevojke na djelu

Comments are closed.