Diljem Dalmacije 31.05.: ANTE RATKOVIĆ BILI I STANKO ČOTA ZA IZNENAĐENJE

DAN U ZNAKU TIHE METERA, ŽELE JURIČIĆA I BRZOG OPORAVKA VRGORČANA
31 svibnja, 2016
Marko i Marko: IMENJACI IZ SEDRAMIĆA ZA PUBLIKU
2 lipnja, 2016

Diljem Dalmacije 31.05.: ANTE RATKOVIĆ BILI I STANKO ČOTA ZA IZNENAĐENJE

Lukša Bratim

Lukša Bratim

Balotalo se sinoć u srcu Dalmacije na svim mogućim igralištima. Od najzanimljivijih rezultata i utakmica izdvojimo pobjedu ekipe predvođene odličnim Antom Babićem na Kacunaru. Luka Žure i Lukša Bratim derbi u Stobreču okončali su u svoju korist. Tamo Zdravko Katušić Švabo i „Juriša“ naprosto nisu imali svoj dan.

U Omišu je su ekipe predvođene Duškom Jerčićem na jednom igralištu, Nevenom Jelićem i Vicom Franićem na drugom igralištu došle do laganih pobjeda. Jelić se ovim vratio na pobjedničke staze po uzoru na početak sezone. Marijan Botica, Mladen Šimić i Ante Peraica prošetali su se svojom utakmicom protiv gostiju iz sinjskog kraja.

Za najveće iznenađenje pobrinuo se Ante Ratković Bili, u paru sa legendarnim Stankom Čotom. Par je sa turnira izbacio Dinu Boticu i Ivana Šošića Rica, koji su „na papiru“ slovili za jedne od favorita. Bili o u balotama nikako nije „od jučer“, a o Stanku Čoti da ne govorimo. Ne postoji balotaški par kojeg oni nisu sposobni pobijediti, s obzirom na iznimno iskustvo koje obojica posjeduju.

Ante Ratković Bili

Ante Ratković Bili

Neven Jelić 2

Neven Jelić Jela

Comments are closed.