DAN U ZNAKU TIHE METERA, ŽELE JURIČIĆA I BRZOG OPORAVKA VRGORČANA

Stobreč se zapliće: BARI I „KA“ DALJE U TRI SETA
30 svibnja, 2016
Diljem Dalmacije 31.05.: ANTE RATKOVIĆ BILI I STANKO ČOTA ZA IZNENAĐENJE
1 lipnja, 2016

DAN U ZNAKU TIHE METERA, ŽELE JURIČIĆA I BRZOG OPORAVKA VRGORČANA

Miro Mihaljević Veseljko Tolj Ante Vuković Željko Klinac

Miro Mihaljević, Ante Vuković, Veseljko Tolj i Željko Klinac

Kad su balote u Dalmaciji u pitanju mira, naravno, nema. Svaki dan je prilika za nova odmjeravanja snaga i nove pobjede.

Tako su na Kacunaru svoje protivnike pomeli prekaljeni as Željko Juričić i njegov „pulen“ Ivan Žuljević. Želino mentorstvo će u budućnosti mladom Ivanu biti od iznimnog značaja, s obzirom da znamo o kakvom se emotivcu u igralištu i van njega radi.

U Omišu je sve bilo spremno za spektakl u režiji domaće braće Pešić. Do spektakla je falilo jako malo s obzirom na to koliko je Duje Pešić kvalitetan igrač. On nas je jučer ponovno na to jasno podsjetio, a njegovi momci su „na brzinu“ došli do 8:0 u prvom setu protiv najboljih igrača južno i istočno od Dubaca. Ipak Dugi, Veso i Miro Mihaljević su pokazali karakter i iskustvo. Nisu se dali uzdrmati velikim početnim deficitom, a onda kada su „uhvatili“ igralište, utakmica je išla samo u jednom smjeru. Tako se nakon teškog poraza, od dan prije iz finala u Makarskoj, vraćaju pravi prvaci. Mihaljević je po riječima upućenih odigrao na nestvarno visokom nivou kao korektor, a ni suigrači nisu bitno zaostali. Štoviše.

Na drugom igralištu iskusni Tiho Meter i njegovi momci iz Podstrane nisu imali razumijevanja za nedovoljno doraslog domaćina. Laganom pobjedom od 2:0 izborili su plasman dalje. O Tihi i njegovim momcima više rijeći biti će u danima pred nama.

Žele nasl

Željko Juričić

Comments are closed.