3. HBL – SREDNJA DALMACIJA: Supetar i Komiža u međusobnim utakmicama rješavaju prvaka !

PETANKA: Međunarodni petanka trunir CROATIA OPEN u Paru i Trojci !
24 svibnja, 2021
Mirko Delić: “Turnir za mlade je odlična ideja!” BRZINAC IDE U SKLOPU NADMETANJA !
25 svibnja, 2021

3. HBL – SREDNJA DALMACIJA: Supetar i Komiža u međusobnim utakmicama rješavaju prvaka !

U 3.HBL – Srednja Dalmacija je napetije da napetije ne može biti. Sezona se svela na dvije utakmice između BK Supetar i BK Komiža.

Od toga je jedna utakmica zaostala, a jedna utakmica redovnog kola. Određene šanse za prvo mjesto ima i BK Nada, koja će za dostići prvo mjesto trebati pobjedu u gostima protiv BK Komiža te poklapanje još nekih od ostalih rezultata. Obzirom da su igrači Komiže u ozbiljnom trenažnom procesu, pobjedu Nade je teško očekivati. Ipak, u sportu je sve moguće, pa prvog prvaka države (iz davne 1991.godine) nemojmo još otpisati.

Supetar i Komiža će pružiti zaista dva prava derbija. Najljepše je to što će se prvak odlučiti u igralištu, pa ćemo vidjeti koji će od igrača dvaju klubova bolje odreagirati pod pritiskom. Iz nadležnih institucija koje skrbe za natjecanjem doznajemo da će utakmice suditi najbolji mogući suci te da će iste biti pod posebnom prismotrom, sve kako bi na kraju pobijedio sport, fair play i bolji takmac u terenu.

Istovremeno se u 2.HBL-jug Župa Dubrovačka izdvojila na čelu tablice, a ekipa koja je od početka slovila za glavnog favorita BK Zlatan Otok Hvar se iz sredine tablice sve više približio vrhu. Naklice su ovaj vikend imale dvije utakmice, obje utakmice su izgubile na način da su bili jako blizu pobjede. Naklice u nastavku prvenstva čekaju Župu Dubrovačku kući, a upravo u pobjedi Naklica šansu traži i Zlatan Otok. Čeka nas zaista zanimljiv rasplet nižih Hrvatskih boćarskih liga.

Igrači BK Supetar u ugodnom društvu

Comments are closed.