Mirko Delić: “Turnir za mlade je odlična ideja!” BRZINAC IDE U SKLOPU NADMETANJA !

3. HBL – SREDNJA DALMACIJA: Supetar i Komiža u međusobnim utakmicama rješavaju prvaka !
24 svibnja, 2021
Karakašica – obavijest igračima: NASTAVLJAJU SE TROJKA I PAR !
26 svibnja, 2021

Mirko Delić: “Turnir za mlade je odlična ideja!” BRZINAC IDE U SKLOPU NADMETANJA !

Već smo najavili da je u planu pilot projekt “Turnir za mlade”, gdje bi sudjelovali mladi igrači koji još nisu napunili 17 godina.

Seniorska nadmetanja u bakelitu sa “grand” uvjetima bi uz organizaciju jednog ovakvog nadmetanja stigli igračima seniorima ponuditi još 100 bodova za plasman u finale velikog turnira i 200 bodova za eventualno osvajanje istog, ali tek od 2022. godine (ako pilot projekt poluči rezultate).

Cilj projekta je što više mladih balotaša usmjeriti prema brzinskim disciplinama u Volo boćanju, tj. da naša djeca nauče boćanje doživljavati kao sport, poput Marina i Pere Ćubele te Marina Miličevića.

Odmah po objavi ciljeva pilot projekta javio nam se, ovih dana jako popularni, Mirko Delić: “Bez obzira što još uvijek nema tih dodatnih bodova za igrače, mi u Kreševu ćemo provesti turnir za mlade i dati termin ljudima koje ovlasti portal dalmacijabalote za provođenje discipline brzinsko izbijanje na poziciji jedan u trajanju od tri minute. Imamo obećanje da će se sa djecom odraditi pokazni treninzi. Već imamo desetak zainteresirane djece za ovu priču i osobno smatram da je ideja jako dobra”.

Comments are closed.