Mate Kesić može turnir osvojit i sa didon o štapu?! KRALJU I LEGENDI BALOTA STIGLA ČESTITKA RIVALA, ALI I ODGOVOR

Može li zanimljivije?! DADO PIRIĆ, TONĆI JERIĆ I TONĆI JURJEVIĆ IZBACILI BRANITELJE NASLOVA
14 kolovoza, 2016
Fotogalerija, sjeta i žal: KOPRIVNO OSTAVILO PRAZNINU U SRCIMA ZALJUBLJENIKA U BALOTE
15 kolovoza, 2016

Mate Kesić može turnir osvojit i sa didon o štapu?! KRALJU I LEGENDI BALOTA STIGLA ČESTITKA RIVALA, ALI I ODGOVOR

Mate Kesić

Mate Kesić i balotaški Ohandza “napadaju parove”

Nakon što je osvojio brutalno jak turnir u Koprivnom, gdje je uspio ono što nisu uspjeli mnoge zvijezde balota, ni kraljevi bakelita, ni „Tigrovi“, ni Pulje nošen publikom, ni nitko „živ“, a to je pobjediti igrača turnira. To je uspio jedan, jedini i neponovljivi Mate Kesić. Svojom briljancijom nosio je ekipu kroz turnir. U četvrtfinalu je odigrao balota, koliko je slavni američki glumac napravio sklekova, a to je: Sve!

Matinoj euforiji još uvijek nema kraja, što se vidilo i po izjavi nakon meča, gdje je krož šalu ili ne (to je samo njemu poznato) izjavio: „Maretići nam gledaju u leđa. To vrijedi više od ičega“. Mate je sada kralj. Mate su puni mediji. Šaljiv i uvijek za društvo kakav jest, Mate može mnogo toga. Odmah je najavio da će turnir osvojiti i sa didom o štapu sa Konjskog ako treba, ili sa balotaškim Ohandzom (vidi na slici), koji još treba baciti svoju prvu balotu. Mate je spreman za dva kola od njega napraviti solidnog igrača, a genijalcu više od solidnog niti ne treba za titulu.

Vriju li strasti, nije se dugo čekalo na ogovor?!

Od rivala je dobio čestitku, ali i odgovor. Odgovor je jednako šaljiv ili možda ne. U svakom slučaju uzburkat će balotaške „duhove“.

Slavko Maretić nam je pročitavši Matinu izjavu rekao: „Sve čestitke suigraču sa dijela turnira i prijatelju Mati na osvojenom turniru. Zasluženo. Ipak, u svemu je imao i nešto sreće. U polufinalu i finalu je od tri ekipe igrao protiv dvije. Petra i Vele, te Marka i Vukana. Izbjegao je mene i Sinu, a nas on može dobit na svetog nikad“.

Nakon svega se Siniša Stipić također oglasio na konto „prijateljskog dobacivanja“ na relaciji Maretić-Kesić: „Iskrene čestitke velikanu i neprikosnovenom kralju „Koprivnog“, ali od zadnjih blizu sedamnaest utakmica, dobio je jednu i to na račun svog tadašnjeg suigrača Joška Šerića Šere. Kulminacija svih tih pobjeda je bila neki dan u finalu Korešnice u kojem smo ga „pomeli“ sa čovjekom koji piše serije, ne igra balote uopće i koji je debitirao upravo na tom turniru. Bolje vam se rodit svakakav nego bez sreće, a Matu je dobro „poljubilo“ u Koprivnom kad nas je izbjegao.“

Hoćemo li na sve ovo dobiti Kesićev odgovor?! Da li će on biti u terenu ili van njega?!  Jako moguće da će sljedeći meč ovih velikih rivala biti „must watch“ dvoboj u kojem će i jedni i drugi imati priliku potkrijepiti svoje izjave igrom. U balotama definitivno nikada nije dosadno.

Mate Kesić nasl

Osvojit će turnir sa 90-ogodišnjakom?!

Comments are closed.