Rezultati 29.9. 1.dio: MARKO PUTNIK I DUJO MEDIJA U FINALU POTRAVLJA

Rezultati 27.9. 2.dio: BRAĆA PERIĆ KAO PODSJETNIK NA BOGATU POVIJEST BALOTA
29 rujna, 2016
Rezultati 29.9. 2.dio: OTAC I SIN MUJAN U FINALU PAPATNICE NA VELIKE ZVIJEZDE BALOTA
30 rujna, 2016

Rezultati 29.9. 1.dio: MARKO PUTNIK I DUJO MEDIJA U FINALU POTRAVLJA

Dujo Medija

Dujo Medija Mario Gašpar

Mario Gašpar i Dujo Medija kao suigrači

S obzirom da kiša i dalje balotaše pušta da „srce“ balotaške sezone privedu kraju, malo je igrališta mirovalo.

Vatreni sinjski pucač i igrač Marko Putnik se u paru sa Dujom Medijom plasirao u finale odličnog turnira u Potravlju rezultatom 2:0, protiv Zorana Anića Boysa i Joke Ravlića. Domaćin je opravdao status blagog favorita i zasluženo stigao do pobjede.

Njegov suigrač sa dijela turnira Mario Gašpar u paru sa Sinišom Stipićem provukao se kroz zaostatak 6:11 u trećem setu na Hanu i tako ostavio nade u obranu titule živima.

Nakon što se preksinoć u Makarskoj ekipa koju predvodi, brisač zvijezda, Neven Jelić Jela provukla kroz nekoliko meč lopti protivnika, a Ante Vuković prošao dalje bez da se „oznojio“, sinoć je odlični Mario Skako sa 2:0 svoju ekipu provukao dalje.

Također, spomenimo da je ekipa koju predvodi Vuković do titule došla na jednom turniru u Ljubuškom, slavivši u finalnoj utakmici. To je najbolji pokazatelj kakve igračine Dalmacija ima u Vrgorcu.

Osim njih Miroslav Žanko Suvi u paru sa zahuktalim Joškom Modrićem Jokcem na Gali je stigao do važne pobjede.

U Dugom Ratu je mlada nada ili velika zvijezda (kako god), Jure Stanić svoju ekipu dovukao do finala u maestralnoj igri protiv Joze Terzića i Tomislava Bašića Đombe rezultatom 2:0. Navodno, zahtjevne balote koje je Stanić pogađao su bile polusakrivene, potpuno sakrivene, samice, a pouzdani Jure bio je naprosto nepogriješiv.

Comments are closed.