Rezultati 27.9. 2.dio: BRAĆA PERIĆ KAO PODSJETNIK NA BOGATU POVIJEST BALOTA

Rezultati 27.9. 1.dio: ANTE DOMNJAK I MARIO GAŠPAR U FINALU
29 rujna, 2016
Rezultati 29.9. 1.dio: MARKO PUTNIK I DUJO MEDIJA U FINALU POTRAVLJA
30 rujna, 2016

Rezultati 27.9. 2.dio: BRAĆA PERIĆ KAO PODSJETNIK NA BOGATU POVIJEST BALOTA

Mario Perić Joško Perić

Mario Perić i Joško Perić

Zanimljivost dana desila se u Makarskoj kada su Ante Vuković Dugi i Tonći Dragičević stigli na utakmicu, domaćini su odlučili da nema prevelikog smisla igrati utakmicu s obzirom da je epilog u obje varijante (igrali ili ne) isti. Kraljevi sa juga su u sportskom smislu „strah i trepet“ balotanja u regiji. A u „Kriterijima za 2017“ jako je moguće da ekipe iz šibensko kninske županije i sjeverozapadno, te ekipe jugoistočno od npr. Lovreća dobiju koji „dodatni bod“ (15 do 20 posto) za ozbiljan rezultat na onim najcjenjenijim turnirima u srednjoj Dalmaciji, s obzirom da ih ne mogu posjećivati sve, a neko “približavanje” tih igrača rankingu je nužno. Razlog tome je kvalitet koji ti igrači posjeduju, bez obzira što su balote u srednjoj Dalmaciji neusporedivo konkurentnije.

U međuvremenu su braća Perić, Joško Perić i Mario Perić podsjetili na svoje trofejne dane i sa turnira izbacili, nimalo neozbiljne Fabijana Barića i Franu Barabana. O Fabi i Frani, kao balotaškoj mladosti, ćemo još mnogo čuti, kao i o braći Perić, kao neizostavnom dijelu bogate prošlosti i povijesti balota.

Na odličnom turniru parova u Žrnovnici Milivoj Papić i Marijan Botica pobijedili su Luku Žuru i Roka Mužinića rezultatom 2:1. Prva dva seta bila su potpuno neizvijesna, a pobjeda je mogla ići na obje strane. Trećim setom su Papić i Botica naprosto dominirali.

Osim finala Žrnovnice, Boticu na Grebenu čeka polufinale protiv Daria Radoševića i Dade Gruice. U drugom polufinalu će popularni Čile ići na odličnog Vjeku Bosančića, ukoliko mu netko od ostalih aseva ne poremeti planove.

 

Comments are closed.