7:14 preokret: DADO GRUICA I IVAN ŠUŠAK ĆUTA PROVUKLI SE U DRAMI

Pobijedili nepobjedive: TELEFONI NE SPAVAJU NI IZA PONOĆI
14 svibnja, 2016
Tko je ovo spojio: ROMEO TOMAŠ I ZORAN ANIĆ POD KIŠOBRANOM
15 svibnja, 2016

7:14 preokret: DADO GRUICA I IVAN ŠUŠAK ĆUTA PROVUKLI SE U DRAMI

dado gruica

U Karakašici se jučer igralo na oba igrališta. Publika je naprosto uživala. Bilo je uzbudljivo i rezultatski neizvjesno do samog kraja.

U jednom meču su Mario Gašpar i Dujo Medija ponovno potvrdili kandidaturu za naslov uvjerljivo se plasiravši u četvrtfinale.

Na drugom se odigravala prava drama. Stipe Rušćić i Tiho Šušnjara imali su prednost od 14:7 u trećem setu, nakon jako izjednačenog meča tada se dešavaju čudesa iz kojih Ivan Šušak Ćuta i Dado Gruica rade 9:0 seriju, preokreću stvari i izlaze na 16 punata i pobjedu. Po riječima upućenih sve se desilo potpuno neočekivano, a dvojac je već bio „gotov“.

O Ivanu Šušku već je bilo riječi u prošlim objavama, kao jednom od najboljih balotaša sinjskog kraja u povijesti. Dado Gruica, kao ponos mista Sitno Gornje je odličan balotaš i boćar već dugi niz godina. Osvajanje turnira mu nikako nije strano. Lijevoruki je valjač istančanog osjećaja za balotu, a osim valjanja u igri može odgovoriti baš svim zahtjevima, jednako kao i Šušak.

Par u kombinaciji funkcionira jako dobro, a od posljednjih zapaženih rezultata izdvajamo finale i drugo mjesto na turniru parova Omišu prošle godine. Imali su i prvi set u rukama, ali on im za pobjedu nije bilo dovoljan. U Karakašici su za titulu više nego opasni.

Comments are closed.