Tko je ovo spojio: ROMEO TOMAŠ I ZORAN ANIĆ POD KIŠOBRANOM

7:14 preokret: DADO GRUICA I IVAN ŠUŠAK ĆUTA PROVUKLI SE U DRAMI
14 svibnja, 2016
MLAĐI PLAZONJA I STIPE MUJAN ĆIPE DO POBJEDE
15 svibnja, 2016

Tko je ovo spojio: ROMEO TOMAŠ I ZORAN ANIĆ POD KIŠOBRANOM

Romeo i Anić

Zoran Anić i Romeo Tomaš

O legendarnim crveno – žutim balotama sve je već rečeno i poznato. One su za neki balotaški muzej iz budućnosti. Međutim kišobranu se nismo nadali.

Osebujni Romeo Tomaš je zabava za navijače gdje god da se pojavi. Tako je bilo i na Grebenu. To je igrač kojem baš ništa ne smeta. Jaka kiša?! Nema problema. Ima kišobran. Igra se nastavila na zadovoljstvo publike sve dok teren nije postao potpuno natopljen. Utakmica je prekinuta pri rezultatu 1:1 u setovima.  Nastavak se očekuje.

Tko je ovo spojio?!

Što „Bili“ misli o ovome i dali je uključen u priču kao treći igrač nije nam poznato. Međutim, ni Zoranu Aniću nije dosadno, što se jasno vidi, a on nam je u intervju navedeno i potvrdio. Naime, Anić u Jesenicama već dugo godina nastupa a turniru kojeg Tomaš organizira. S obzirom da je Zoki jako miran igrač Tomaš mu je uputio poziv. Anić se doduše nije nadao da je igranje sa Tomašom ovakav spektakl. Osim balota i kišobrana, Tomaš svaki puta najavi ono što će odigrati, a za vrijeme igre se “ne gasi”. Ništa od toga nije provokacija upućena protivniku. Tomaš je jednostavno toliko zabavan igrač.

Sam Anić je osebujan na svoj način, a njegova “jedinica” je odavno legendarna, o čemu je već bilo riječi u prošlosti, a biti će i u budućnosti. Momcima sretno u nastavku turnira.

Comments are closed.