BREAKING NEWS: Ana Juginović nova igračica ŽBK Komiža ?!

FINALE U SITNOM KOD DUNDE U UTORAK: Jozo Terzić najavljuje pobjedu i revanš za Katune !
18 listopada, 2021
“Tresla se brda”: “RODIO” SE NOVI STARI PRVAK U SITNU GORNJEM !
22 listopada, 2021

BREAKING NEWS: Ana Juginović nova igračica ŽBK Komiža ?!

Ana Juginović

Nakon što je Ana Juginović dominirala prvenstvima Hrvatske u raffa boćanju i četiri puta se okitila titulom prvakinje Hrvatske, njezini rezultati nisu ostali nezapaženi.

Juginović bi uskoro trebala postati nova igračica ženskog boćarskog kluba Komiža. Dres “komiški” bi trebala obući putem “dvojne registracije”, da bi u “mini” prijelaznom roku glavnu registaciju prebacila na Komižu iz BK Naklice.

Ana će tako imati Rozmariju Karuzu kao mentoricu, a uz Rozi dodatnu brigu o njoj će voditi trener Vinko Sviličić i “alfa i omega” kluba Luca Bogdanović.

Ana nam javlja da ovo ne znači njezino odustajanje od raffa boćanja te da će obje specijalnosti igrati paralelno: “Raffa se igra van Volo kalendara, pucačka tehnika mi je ista kod obe specijalnosti, a valjanje nema nikakve veze jedno sa drugim. To su dvije odvojene i neovisne tehnike tako da Volo neće utjecati na moju raffa izvedbu. I obrnuto.”

Napredak koji Ana u igri bilježi posljednje dvije godine daje garant da će osim Raffa reprezentacije, Ana uskoro postati i kandidat za A Volo žensku selekciju.

Comments are closed.