FINALE U SITNOM KOD DUNDE U UTORAK: Jozo Terzić najavljuje pobjedu i revanš za Katune !

BK Kastav osvojio KUP Hrvatske !
18 listopada, 2021
BREAKING NEWS: Ana Juginović nova igračica ŽBK Komiža ?!
22 listopada, 2021

FINALE U SITNOM KOD DUNDE U UTORAK: Jozo Terzić najavljuje pobjedu i revanš za Katune !

Jozo Terzić i Tomislav Bašić

Mnogima su ovi momci presudili u “Dunde” u Sitnom Gornjem, a sada najavljuju veliko finale i naravno, pobjedu!

Za skauting i najteže trenutke je zadužen Tomislav Bašić Đomba, za šutiranje Jozo Terzić Skikalo, za strategiju igre veliki Marin Ribičić, a za korekciju svega navedenoga Ivan Bašić Gile. Sve favorite koje im je ždrijeb dodijelio su lišili daljnjih dolazaka u Sitno. Kada ih Petason i Musulin nisu uspjeli savladati u neizvijesnom meču, onda je jasno u kakvoj su formi, a Terzić pompozno najavljuje: “Izvukli su se u Katunima, neće u Dunde. Dobit ćemo utakmicu.”

Mislio je naravno na svoje protivnike, koji su najuspješnija kombinacija u balotama posljednjih godina. Luka Žure, Petar Bilokapić, Pajo Brkić i Petar Bratim nikako neće pasti pod pritisak, a još manje pod utjecaj najava iz protivničkog tabora. Finale će se suditi u igralištu, a ne u novinama. Upravo u igralištu su Žure, Bilokapić, Bratim i Brkić već duže vrijeme neprikosnoveni, pa možemo kazati da Jozu Terzića Skikala čeka poprilično zahtjevan zadatak, ako pričamo o ispunjenju najava.

Marin Ribičić će trebati dominaciju na prvaru te ponešto “fortune” u šutu na pucaču, onda kada i ako zbog dominacije na prvaru dovede utakmicu u egal. U suprotnom, kombinacija “broj 1” na “touru” će Sitno napustiti sa najvećim peharom kojeg Dunde bude u tom trenutku imao na terenu. U svakom slučaju, čaka nas odlična utakmica.

Comments are closed.