Ante Kušeta i Ivan Listeš uvjerljivi i bez Bralića: VELIKI DERBIJI MLAĐIM IGRAČIMA

Tri generacije Škrabića iz Gornjih Brela: VJEKO, TONI I VJEKO
16 veljače, 2017
Jaka postava u 104 dalmatinca: NAJAVA NOVOG (2+1) BALOTAŠKOG NADMETANJA
18 veljače, 2017

Ante Kušeta i Ivan Listeš uvjerljivi i bez Bralića: VELIKI DERBIJI MLAĐIM IGRAČIMA

Kušeta, Listeš i Kaštelani

Ivan Listeš, Ante Kušeta i kaštelani

Odličan meč imala je priliku vidjeti publika u Jesenicama. Mlada i poletna kombinacija Ante Kušeta i Ivan Listeš, bez ozljeđenog Slobodana Bralića, stigla se plasirati dalje. Oni su protiv zanimljive kombinacije iz Kaštela stigli do 2:1 pobjede. Bio je tu preokreta svih vrasta, ali kada se igrač utakmice Ante Kušeta prebacio na pucača, sve je bilo gotovo. Momke do titule sada čeka završnica nadmetanja.

Proteklih nekoliko dana odigrana su i dva velika derbija. U njima su slavili oni mlađi, ali i kvalitetniji, takmaci. U Stobreču su Luka Žure i Mate Kesić, kao nekada udarna postava legendarne „Kule“ pobijedili Slavka Maretića i Dinka Boticu rezultatom 2:0. Nešto neizvijesnije je bilo u Karakašici gdje je Hrvoje Milavić u odličnoj utakmici pobijedio Marina Ribičića, rezultatom 2:1.

Od derbija pred nama izdvojimo upravo dvoboj u Stobreču i to između Luke Žure i Mate Kesića protiv Hrvoja Milavića i Tonća Jerića. Utakmica predstavlja meč godine u njenom dosadašnjem dijelu i prvi sraz Milavića i Žure nakon nekoliko godina. Prava poslastica sa koje će publika dobiti detaljan izvještaj, a o meču će se pričati mjesecima, u to ne sumnjajte.

Comments are closed.