Balote ili horor: UKAZALI IM SE VUK, FOLK I NOĆNA MORA

Diljem Dalmacije: MARKO SKEJO PONOVO U AKCIJI
10 svibnja, 2016
Balotaške destinacije: DO 14.05. ZOG VOJARNA DRAČEVAC
10 svibnja, 2016

Balote ili horor: UKAZALI IM SE VUK, FOLK I NOĆNA MORA

Mora i Vuk

Vuk i Mora

U balotama gotovo da nema igrača koji nema nadimak ili nešto slično nadimku, a neki su po nadimcima jedino i poznati. Takvih je sinoć na terenima Karakašice bilo pregršt. Koliko god hoćete.

Kralj imena balotaša i Bitelića pored sinja Folk Dolić jedan je od onih koji nisu imali slobodan dan. On i njegovi momci Ante Maleš i Miro Buljan su se namučili u tri teške partije protiv opasnog protivnika iz Košuta. Tenzije su bile na vrhuncu, momci su se rotirali, ulazili u igru, iz nje izlazili i na kraju pobijedili.

Na drugom igralištu popularni Vuk i Ivan Bašić Mora svoj su nastavljeni meč gotovo dobiven prvo zamalo izgubili, a potom već praktički izgubljen dobili. Bila je to prava drama u kojoj su gosti iz Omiša imali svoje šanse koje nisu iskoristili. Mora i Vuk su već u drugom setu imali meč loptu i pogodak koji nisu materijalizirali, da bi vratili minus od 7:11 u trećem setu i protivnika sa četiri balote u ruci. Sve je pretvoreno u 16:11 pobjedu domaćina, koji se nada ponavljanju uspjeha od prošle godine i plasmanu u finale. Ždrijeb ih i dalje ne mazi, a Mićo i Bane su njihovi sljedeći protivnici. Dali će stara “gatara” Ivan Bašić Mora prebroditi još jedan težak test, vidjet ćemo uskoro.

Također, Karakašica se sada okreće velikom derbiju Rico – Studenac, za koji vlada izrazito veliki interes među balotašima.

Folk i Maleš

Folk i Maleš

Comments are closed.