Bartulić i „Kleja“ srušili velikog Pulju: JOHNNY GITARA PROTUTNJAO STOBREČOM

NOVI „KRALJ“ NADMETANJA U SRINJINAMA: Briljantni prvar Mario Kulišić
20 lipnja, 2017
Anti Papku “rekord”: MLADI I UPORNI DINO PODRUG NAJUSPJEŠNIJI KADET
1 srpnja, 2017

Bartulić i „Kleja“ srušili velikog Pulju: JOHNNY GITARA PROTUTNJAO STOBREČOM

Johnny Gitara Ivan Lovrić Tiho Meter

Prošlo nadmetanje u Stobreču je pokazalo, osim da je svatko pobjediv, da i među glazbenicima i kantautorima ima više nego ozbiljnih igrača balota. Ovo novo nadmetanje je samo potvrdilo već tada ustanovljene činjenice.

Naime, jednog od favorita za titulu, branitelja prošlogodišnjeg naslova i renomiranu domaću ekipu kao grom iz vedra neba zadesila je ekipa Tihomir Tiho Meter, Ante Popović i popularni Johnny Gitara. Tokom čitave utakmice momci su prezentirali jako visok nivo igre te tako stigli potpuno zaslužene pobjede, čak i bez gotovo nezamjenjivog Lovrića. Ne treba niti napominjati da su „Pletenice“ kako ih publika od milja zove već duže vrijeme miljenici Stobrečke publike, te da će se za sljedeću utakmicu tražiti karta više.

Pobijedili prošlogodišnju senzaciju u Koprivnom:

Da Jure Bartulić može i bez bolje polovice konačno je pokazalo nadmetanje u Koprivnom. On je u paru sa Tomom Klejom“  savladao senzaciju prošlogodišnjeg nadmetanja. Tiho Pulje i Marasović bili su potpuno nemoćni protiv „Klejinih“ naslona. Ono što ovoj ekipi daje dodatni vjetar u leđa je činjenica da je Bartulić teško pobjediv kada na mečeve dođe potpuno motiviran. Spomenuti motiv u posljednje vrijeme rezultat je njegove želje da se dokaže i u muškoj konkurenciji, nakon što se u konkurenciji mješovitih parova pokazao kao neprikosnoveno najbolji igrač.

Jure Bartulić Tomo Kleja

“Kleja” i Jure

Comments are closed.