Anti Papku “rekord”: MLADI I UPORNI DINO PODRUG NAJUSPJEŠNIJI KADET

Bartulić i „Kleja“ srušili velikog Pulju: JOHNNY GITARA PROTUTNJAO STOBREČOM
25 lipnja, 2017
Nino Mrša kao superstar budućnosti: NESTVARNE ZAVRŠNICE 4 „GRAND SLAMA“
1 srpnja, 2017

Anti Papku “rekord”: MLADI I UPORNI DINO PODRUG NAJUSPJEŠNIJI KADET

Roko Velić Frane Pivčević Dino Podrug Matej Maleš

U pripremi su analize završnica nekih od najsnažnijih nadmetanja u bakelitu, koje prezentiraju napetost, neizvijesnost i nepredvidivost koja nije viđena do sada. Kacunar, Stobreč, Omiš i Brnaze publici će nedvojbeno pružiti ono najbolje što “balota” može ponuditi.

Do tada spomenimo da je završeno boćarsko prvenstvo županije (SDŽ) za kadete, a Dino Podrug član BK “Sokol”, osvajanjem tri titule postao je najuspješniji kadet 2017. godine.

Drugi i treći u poretku su Matej Maleš iz BK “Mačkula” i Frane Pivčević iz BK “Sveti Ante”, koji su osvojili po dvije titule, dok je najmlađi Roko Velić, također iz BK”Sveti Ante” osvojio jednu titulu prvaka županije. Sva četvorica plasirala su se na Prvenstvo Hrvatske, koje se održava od 05. do 09. srpnja u Rijeci. Ovi mladi momci predstavljaju budućnost u boćanju, ali i “bakelitu”, koji i dalje grabi krupnim koracima naprijed kada je kvaliteta igre u pitanju.

Legendarnom Anti Papku nestvaran rezultat:

Osim ove mladosti, kraj boćarske sezone obilježio je fenomenalni, odlični i neponovljivi šibenski as Ante Papak koji je na otvorenom (vanjsko igralište) pogodio 45 od 47 boća u “brzincu” u posljednjem kolu 3.HBL “Srednja Dalmacija”. Za rezultat legende hrvatskog boćanja Zvone Rančić tvrdi da se radi o jednom od najboljih rezultata svih vremena na otvorenom. Antu će publika u bakelitu tradicionalno imati priliku gledati na fantastičnom nadmetanju u Rogoznici.

Comments are closed.