BK Brela osvajači boćarskog kupa SDŽ !

Liga Solin: SLAVE, FABO, IVAN ŽULJEVIĆ, KESIĆ I MATAS NAJBOLJI!
24 svibnja, 2022
Dicmo Želji i Tigru ! MIJO BUDIŠA NAJBOLJI POJEDINAC U SITNOM !
29 svibnja, 2022

BK Brela osvajači boćarskog kupa SDŽ !

Igrači BK Brela

Boćarski klub Brela je osvojio boćarski kup BSŽSD. Na natjecanju četvorki su sudjelovali svi Volo boćarski klubov iz SDŽ (njih 28). U jakoj konkurenciji najviše znanja je pokazao BK Brela.

BK BRELA su u finalu bili bolji od BK NADA rezultatom 13:5. U polufinalu BK NADA je rezultatom 13:3 dobila BK MIRCA , a BK BRELA su s 9:7 pobijedili BK PRŽINA.

Brela predvodi Toni Škrabić Pako. Mnogo pomoći ima u braći Petru i Ivici Bilokapiću, kao i Branku Ćubeli. Za kemiju u ekipi i dobru atmosferu najzaslužnji je popularni Željko Akmadžić Katara, koji veže igrače proizišle iz lokalnog pogona i nositelje igre. Jedan od igrača koji je dao svoj obol u finalu je Goran Topić. Topić je zajedno sa Ivicom Bilokapićem, Petrom Bilokapićem i Brankom Ćubelom donio ovu povijesnu pobjedu za BK Brela.

Klub koji nastavlja sa zapaženim rezultatima je svakako BK Pržina. Turjačani se natječu i u raffa boćanju, a plasman u polufinale u Volo kupu i neke važne pobjede u procesu su važan iskorak za ovaj klub u uzlaznoj putanji.

Comments are closed.