Bliže se završnice nadmetanja, napetost raste: ODLIČNI ZORAN JOKIĆ I „KURT“

Miljenik navijača opet slavio: BRILJANTNI ZDRAVKO TADIĆ U SERIJI POBJEDA
2 ožujka, 2017
Ivanu Šušku pojedinac u Karakašici: PETAR BILOKAPIĆ U FANTASTIČNOJ FORMI
6 ožujka, 2017

Bliže se završnice nadmetanja, napetost raste: ODLIČNI ZORAN JOKIĆ I „KURT“

Zoran Jokić Boris Kurtović Kurt Mate Balota Botica Ivan Šušak Niper

Jokić, Kurt, Niper i “Balota”

Kakva se samo dramatična utakmica odigrala u Jesenicama, da se ni Romeo Tomaš ne sjeća većih uzbuđenja. Naime, Zoran Jokić i Boris Kurtović Kurt su imali 11:1 prednost u prvom setu, da bi ga stigli izgubiti od Ivana Šuška i Mate „Balote“ Botice.

U drugom setu Balota i Šušak imaju dva punta „na podu“ i gotovu partiju, a Boris Kurtović Kurt posljednju balotu u ruci. Jedini „spas“ je bulin, a Kurt ga u tako ključnom trenutku pogađa kao iz topa, za preokret i pobjedu u drugom setu. Gosti iz Sinja su imali još dvije balote i odlično ih odigrali. Ipak, u tom trenutku Kurt i Jokić su imali i nešto sreće, te izborili odlučujući treći set, koji su dobili opet neizvijesnih 16:13.

Poznata tri polufinalista u Stobreču:

Juri Staniću i Denisu Ramljaku su se pridružile još dvije ekipe u polufinalu „grand slama“ u Stobreču. Najprije se Hrvoje Milavić u paru sa Tonćem Jerićem iskupio za poraz u Karakašici, te Vladi Sabljiću vratio za neke poraze iz prošlosti, 2:0 pobjedom. Utakmicu su i Milavić i Jerić odigrali na svom standardnom i jako visokom nivou. Kod protivnika je na visini zadatka bio i Sabljićev suigrač, Ivan Čurković Ćura, kojega publika Stobreča dugo nije vidila u boljem izdanju. Sve je to na kraju bilo nedovoljno za prve favorite turnira.

Momcima su se sinoć kasno pridružili Marko Plazonja i Jakov Šilović 2:1 pobjedom u sklopu svog četvrtfinalnog dvoboja, dok se se posljednji polufinalist čeka i bit će poznat u nedjelju.

Marko Plazonja Ante Šilović

Marko Plazonja i Jakov Šilović

Comments are closed.