Boćarski klub Trilj jesenski prvak: BK KOMIŽA I NAVIJAČI ČEKAJU UZVRAT U KOMIŽI !

Prvenstva Hrvatske: JURE KRSTIČEVIĆ ČETVRTI, DIKLIĆ DRUGI, KOLOBARIĆ PRVI !
21 listopada, 2019
BK “PRŽINA” DO BRONCE: Boćari BK “Sinj” osvojili memorijal ‘Blago Zadro’
21 listopada, 2019

Boćarski klub Trilj jesenski prvak: BK KOMIŽA I NAVIJAČI ČEKAJU UZVRAT U KOMIŽI !

U nedjelju 20. listopada odigrano je odgođeno kolo prve županijske lige (SDŽ). Veli Varoš ugostio je ekipu Sutvid Brač i slavio pobjedu rezultatom 18:6. Salona je na domaćem terenu slavila pobjedu rezultatom 16:8 protiv ekipe Makarska, a Dugopolje protiv ekipe Mirca rezultatom 14:10.

Ekipa Komiža koja je do ovog kola bila neporažena i na prvom mjestu u ukupnom poretku, gostovala je kod odlične ekipe Trilja, koji slavi pobjedu rezultatom 14:10 u zaista uzbudljivom susretu. Utakmica je bila derbi jesenskog dijela sezone i borba za jesenskog prvaka lige. Momčad koju predvodi Ivan Šušak u igralištu te Martin Klapež i Ivan Gilić (iako je Gilić i standarsni prvotimac) će imati itekako još toga za reći do kraja sezone, a utakmica u Komiži, protiv još uvijek nominalnog favorita bi mogla biti “must watch” dvoboj. Eldin Fiorentino, Bepi Bašić, Joško Mardešić još nikako nisu za otpis.

Susret ekipa Sinj i Mačkula odigrati će se naknadno prema dogovoru. Nakon sedam kola prvog dijela lige ekipa Trilj je na prvom mjestu sa ukupno 19 bodova, Komiža na drugom mjestu sa 18 bodova. Treće mjesto zauzima ekipa Salone sa ukupno 16 bodova.

Comments are closed.