Prvenstva Hrvatske: JURE KRSTIČEVIĆ ČETVRTI, DIKLIĆ DRUGI, KOLOBARIĆ PRVI !

“OTOK” PAROVI (2+1): Luka Žure i Petar Bilokapić uvjerljivo najbolji !
21 listopada, 2019
Boćarski klub Trilj jesenski prvak: BK KOMIŽA I NAVIJAČI ČEKAJU UZVRAT U KOMIŽI !
21 listopada, 2019

Prvenstva Hrvatske: JURE KRSTIČEVIĆ ČETVRTI, DIKLIĆ DRUGI, KOLOBARIĆ PRVI !

U nedjelju je u Umagu odigrano prvenstvo Hrvatske u Preciznom izbijanju. Tamo je odlični Jure Krstičević iz boćarskog kluba “Metković” briljirao u polufinalnoj seriji sa 25 pogodaka, da bi Tomislav Kolobarić na kraju naplatio fizičku pripremu i odmor prije finala.

Naime, dok su se svjetla hotela gasila u 23:30, Kolobarić je već u 22 sata bio na spavanju. Dominirao je u prvoj seriji, provukao se kroz polufinale, da bi na kraju zasluženo slavio. Izdržljivost jest presudila, ali i malo sportske sreće u preciznom izbijanju nikada nije na odmet.

Drugo mjesto zasluženo je osvojio Marin Diklić te tako postao najbolje plasirani igrač iz Dalmacije. Odlični Nenad Tadić je trećim mjestom također upotpunio svoj uspješan vikend, obzirom da je dan prije u paru klasično bio srebrni iza klupske kombinacije Vedran Špelić i Steven Benolić. Špelić je opet “pogodio” sve što treba kao i u finalu lige prošle godine, a Benolić se doima kao potpuno spreman za prvu ligu koja počinje idući vikend i najava koje nas čeka uskoro.

Comments are closed.