Brendiranje klubova i balotaški mercato: MARIO MILAN NOVI IGRAČ SINJA

Vodeći četverac nastavlja sa pobjedama: SOKOL PONOVO PRED VRATIMA “FINAL 4”
18 ožujka, 2019
VELIKA ANALIZA: Tugarani preuređuju igralište i teška pitanja za nositelje projekta
26 ožujka, 2019

Brendiranje klubova i balotaški mercato: MARIO MILAN NOVI IGRAČ SINJA

Da bi se klub pojavio na boćarskoj karti Dalmacije mora mu se poklopiti nekoliko stvari. To je vrhunski rezultat, kvalitetno i stabilno financiranje koje osigurava vodstvo kluba, stručni stožer u vidu trenera koji detaljno poznaje metodologiju sportskog treninga i pripreme sportaša. Kada tome dodate igrački kadar na čelu sa globalno popularnom zvijezdom, tada je priča zaokružena, a klub u prilici dostići onaj najviši mogući sportski domet.

Boćarski klub Sinj je u proteklom periodu dosta radio na jačanju unutarnjih struktura i vodstva kluba, pa su dečki izabrali novog predsjednika koji nije dugo čekao na velike stvari.

Mario Milan kao jedan od najvećih brendova u balotama:

Vodstvo je odmah pokazalo da Sinja vidi među elitom obzirom da su osigurali usluge jednog od najpopularnijih, ako ne i najpopularnijeg igrača Bakelita uopće. Radi se o Mariu Milanu Odži ili balotaškom Ronaldu, koji je svojim osebujnim stilom odijevanja mamac za publiku širom Dalmacije. Milana rezultat nekad prati, nekad ne, ali zato broj pogleda objava o njemu na društvenim mrežama obara sve rekorde. Odža će Sinju nedvojbeno donijeti mnogo van igrališta. Zapisnici sa utakmica će biti po stotinu puta češće klikani, a BK „Sinj“ će ubrzo dobiti i novi nadimak, a taj je „boćarski Juventus“. Dali će momci znati iskoristiti markertinške potencijale koje ovaj borbeni prvar sa Hana nosi sa sobom, vrijeme će pokazati.

Comments are closed.