Brnaze nikad bolje: PREOKRET „MARADONE SA KARPATA“ NENO JURIČIĆ I PLEME

Ožujsko kup 2018: UVOD U TURNIR I TKO JE EKIPA ZA VRH IZ DRUGOG PLANA?!
1 kolovoza, 2018
Pjesnik ili igrač?! PAŠKO GOTOVAC ODVEO MATU KESIĆA NA VRH VINOVA
2 kolovoza, 2018

Brnaze nikad bolje: PREOKRET „MARADONE SA KARPATA“ NENO JURIČIĆ I PLEME

Miroslav Žanko Suvi Nediljko Neno Juričić

Za Potravlje i Han se na daleko i na široko zna kada pričamo o nadmetanjima gdje oni najveći igrači balotaju sa posebnim zadovoljstvom. Turjaci su nova velika priča na mapi nadmetanja u eri svojevrsnog raslojavanja istih iz okolice Sinja, a Brnaze su odavno uz bok svim najboljima uz sitni dodatak, a taj je da su upravo ove godine Brnaze „nikad bolje“. Nema tu zavrzlama nikakvih vrsta i novo vodstvo je ionako odlične Brnaze podiglo za stepenicu više.

Tamo su se sinoć odigrala dva superzanimljiva četvrtfinala u kojima su Mate Pavešković i Ivan Iko Palaversa „na mišiće“ savladali Matu Balotu Boticu i Ivana Šuška Nipera Ćutu 2:1 u setovima. Gosti su otvorili furiozno, domaći okrenuli na 1:1, 6:3 i 5 balota u ruci, da bi se gosti (Mate i Iko) vratili na 12:11. Zadnja ruka je ono na što je Niper već odavno navikao, a to 5 punata sa “6 i pol metara kratkom balotom”, što je dokaz da se nedvojbeno radi o najnesretnijem balotašu uopće.

Veliki preokret Pleme i Nene:

U drugom četvrtfinalu „Maradona sa Karpata“ Neno Nediljko Juričić i popularni Pleme su uspjeli spasiti 0:1 u setovim i 6:15 u pobjedu, što samo govori u kakvoj formi as iz Katuna dolazi u Sinj na završnicu Žuje. Osim ovih momaka među 4 ekipe su i Stipe Ruščić i Rino Vučković, koji tradicionalno najbolje igraju na domaćem igralištu Brnaza.

Comments are closed.