Brnaze od 10.4.: KOMBINACIJA TOMAŠEVIĆ I RUŠČIĆ JAMAC OSTANKA U “ELITI”

Iki veliki derbi: RADE, BOBAN I ANTIĆ KAO PRVI KOJI JE USPIO DOBITI TADIĆA
26 ožujka, 2017
Neprikosnoveni kralj svog doba legendarni Čimpa sudio meč: UGRIN I OLUJA U 4
30 ožujka, 2017

Brnaze od 10.4.: KOMBINACIJA TOMAŠEVIĆ I RUŠČIĆ JAMAC OSTANKA U “ELITI”

Brnaze 1

Još nam nije izblijedilo sjećanje na odlične parove u Brnazama od prošle sezone i jednako odlične osvajače Duju Mediju iz Karakašice i Maria Gašpara iz Potravlja, a već nam kreću novi parovi (2+1).

Također, spomenimo i prošlogodišnji “Masters” u Brnazama po paskom odličnog Peje, kao nadmetanje kakvo nije viđeno dugo godina na ovim prostorima, kao nadmetanje koje je pobudilo iznimnu pažnju javnosti i kao nadmetanje koje je otklonilo i one posljednje sumnje u Hrvoja Milavića kao velikog superstara balota. Tako konkurentno nadmetanje zaista će biti teško ponovno organizirati. Niti veliko zanimanje jako temperamentne publike nije uspjelo ozbiljnije uzdrmati vanserijski organiziranu trojku. Nadmetanje je nedvojbeno bilo po nekim paramerima i nadmetanje broj jedan u godini, što opet ide zaista fenomenalnim organizatorima na čast. Ipak, istini za volju i bez obzira na jaki uzlet turnira, prostora za napredak još uvijek ima. Sada su tu neka nova lica i za to im je popularni Biko dao šansu. Diljem regije poznati balotaš Stipe Ruščić i jedan od najvještijih balotaških menađera Ante Tomašević Murika pokušati će ići još korak naprijed. Stipina popularnost u kombinaciji sa kršnim i odlučnim Tomaševićem, signal su da zadržavanje elitnog statusa, kojeg je Brnazama omogućio Peja, nije niti najmanje upitan.

Igrači osvajači u poretku igrača po “dalmacijabalote.com” zaslužuju po 1100 bodova, a finalisti po 400 bodova.

Prijave se mogu izvršiti na kontakte 098/138-9802, Stipe Ruščić i 091/620-8117, Ante Tomašević. Izvlačenje parova prvog kola i početak turnira je 10.4.2017.

Brnaze 2

Comments are closed.