Neprikosnoveni kralj svog doba legendarni Čimpa sudio meč: UGRIN I OLUJA U 4

Brnaze od 10.4.: KOMBINACIJA TOMAŠEVIĆ I RUŠČIĆ JAMAC OSTANKA U “ELITI”
29 ožujka, 2017
„Ricu“ veliki derbi: BAST UPOZNAO LEGENDARNOG ANĐELKA DOMIKULIĆA ĐELU
30 ožujka, 2017

Neprikosnoveni kralj svog doba legendarni Čimpa sudio meč: UGRIN I OLUJA U 4

Ante Vujić Vuja Tonći Jurčić Ćimpa

Ante Vujić Vuja i Tonći Jurčić Ćimpa

Kakvo je samo pojačanje Romeo Tomaš priskrbio za svoje balotaško nadmetanje. Još jedan u nizu briljantnih manevara kralja jeseničkih balota. On je naime „isposlovao“ da, po nekim mišljenjima, najbolji igrač bakelita svih vremena sudi utakmicu nadmetanja u Jesenicama. Legendarni Tonći Jurčić Ćimpa više sreće je donio Branku Ugrinu i Oluji „gradskom derbiju“ i u meču protiv Vuje i Nikole Bratima.

Što se još igralo u Jesenicama:

U ostalim mečevima bilo je jako uzbudljivo, kao po običaju. U jednom od dva derbija samačkog dijela Tonći Jerić je savladao Iku Palaversu u drami do zadnje balote.

Domaći ljubimac navijača, Kapić, svaladao je najvećeg superstara bakelita od igrača čiji su rezultatati u vremenu ispred njega, mega popularnog Vladu Sabljića u zaostaloj utakmici.

U prvoj utakmici polufinala parova, ekipa Milas u sastavu Veljo Maretić, Petar Bilokapić i Igor Milas savladala je Mladena Zekića, Beru i Nenu Juričića. Po riječima Romea Tomaša radi se o pravim „pointshunterima“ ili u prijevodu lovcima na bodove po „dalmacijabalote.com“.

Branko Ugrin Oluja Ante Vujić Vuja Nikola Bratim

Oluja, Branko Ugrin, Vuja i Niđo

Comments are closed.