Budućnost Hrvatskog Boćanja: ANA JUGINOVIĆ U UTRCI ZA PERSPEKTIVNU SPORTAŠICU GRADA OMIŠA !

III.HBL Srednja Dalmacija i županijske lige SDŽ: UZLET BRELA, TRILJA I PRŽINE !
20 travnja, 2021
Novi stari rivali: PK ŠIBENIK I LEGENDARNI IVAN LAMBAŠA PREUZELI VODSTVO !
21 travnja, 2021

Budućnost Hrvatskog Boćanja: ANA JUGINOVIĆ U UTRCI ZA PERSPEKTIVNU SPORTAŠICU GRADA OMIŠA !

Ana Juginović i Duje Pirić

Da se posljednjih godina dosta ulaže u žensko boćanje u Hrvatskoj, opće je poznato. Nives Jelovica, Rozmarija Karuza, Ria Vojković, Carrolina Bajrić i mnoge druge mlade igračice na ponos su svima koji vole ovaj prekrasan sport.

Posljednjih godinu i pol dana kao prvo lice raffa boćanja u Hrvatskoj, kada su u pitanju dame, se isprofilirala mlada i odlična Ana Juginović. Već je ubilježila nastup na europskom prvenstvu u Innsbrucku, gdje je tada srebrenu igračicu “držala u utakmici” do posljednjeg odigravanja.

Ana je danas standardni član prve momčadi BK Naklice – raffa, koja će po mnogim mišljenjima još dugo godina biti prvi kandidat za osvajanje prvaka Hrvatske. U društvu igrača poput Mate Paveškovića i Duje Pirića od Ane se u idućem makrociklusu od četiri godine očekuje dodatan iskorak.

Do tada je Ana, kao drugoplasirana sa prvenstva Hrvatske u paru kalsično – raffa, kandidatkinja za perspektivnu sportašicu Grada Omiša. Ana je mlada sportašica koja ne samo igrom, nego i svojim ponašanjem u terenu i van njega zaista primjerno predstavlja svoj Grad Omiš, svoj klub i čitava Poljica.

Rezultate glasovnja ćemo ispratiti do kraja te o istom javnost pravovremeno izvjestiti.

Comments are closed.