Čekaju se povoljni epidemiološki uvjeti: SPLIT OPEN RAFFA ĆE ZAVRŠITI U 1 DAN !

Sjednica Izvršnog odbora
6 travnja, 2021
KATUNI – GRAND SLAM: Zdravlje igrača i bodovi na prvom mjestu !
10 travnja, 2021

Čekaju se povoljni epidemiološki uvjeti: SPLIT OPEN RAFFA ĆE ZAVRŠITI U 1 DAN !

Završene su kvalifikacije za raffa Split Open – “mix” par. Prvi povijesni turnir u Dalmaciji u raffa boćanju, kako nam kaže legendarni raffa boćar Ivan Mornar, koji će u sklopu ekipe “Tuš” biti jedan od favorita za titulu.

Po riječima onih najupućenijih insajdera na nekom novom otvorenom paru bi trebali nastupiti Tomo Jerković i Mate Pavešković, što je kombinacija koju će bilo kome biti zahtjevno savladati. “Mix” varijanta je promidžbena varijanta nadmetanja gdje je unutar jedne ekipe dozvoljeno da igra samo jedan igrač sa ligaškim iskustvom. Kako Mornar sudi ligu, a samim time ju ne igra, u ovom premijernom izdanju je upravo to ekipa koju će biti teško savladati, jer su i Mornar i Franić prekaljeni raffa igrači, ali naprosto su se idealno uklopili u savršenu ekipu, a bez da krše “mix pravila”.

Najboljih 12 ekipa je poznato, a završnica će se odigrati kada to dozvoli Stožer civilne zaštite i to unutar jednog dana. Nadmetanja će krenuti u 10:00, a završiti do otprilike 21 sat. Jedva čekamo, a trenutni poredak po skupinama i kostur završnice pogledajte u tekstu ispod:

Comments are closed.