KATUNI – GRAND SLAM: Zdravlje igrača i bodovi na prvom mjestu !

Čekaju se povoljni epidemiološki uvjeti: SPLIT OPEN RAFFA ĆE ZAVRŠITI U 1 DAN !
10 travnja, 2021
PLAY OFF – ČETVRTFINALE 1. HRVATSKE BOĆARSKE LIGE – VOLO OBILJEŽILI PREOKRETI !
11 travnja, 2021

KATUNI – GRAND SLAM: Zdravlje igrača i bodovi na prvom mjestu !

Najavljeno nadmetanje u Katunima – Kreševo brdo je planirano da započne u svibnju, a organizatori se nadaju da će tome upravo biti tako, jer je procjena da će se epidemiološka slika u Dalmaciji do tada značajno popraviti. Brojke ovih dana ne izgledaju dobro, pa nam iz Katuna javljaju da su velika ulaganja izvršena prema sredstvima za dezinfekciju, zaštitnim maskama za lice i svemu ostalom da se sačuva zdravlje igrača. U prilog nadmetanju ide to što se isto održava na otvorenom.

A ono što mu u prilog, osim svega gore navedenog ide su bodovi. Naime za osvajanje nadmetanja, šampioni će dobiti 2000 bodova, a finalisti 1000 bodova. Razlog tome je izlazni koeficijent koji iznosi: 11/5/3/1, koji najboljima sukladno kriterijima o bodovanju igrača za ranking balotaša daju i bonus bodove.

O ovom važnom nadmetaju ćemo pisati još, onda kada nam organizator javi koji to sastavi idu u pohod na titulu. Navodno je prošlogodišnji prvak u Omišu Ante Tonći Vukan već najavio svoj dolazak, a prijavu je već sada moguće izvršiti na kontakte (vidi ispod):

Comments are closed.