Četvrto izdanje po redu: KREĆE HRVATSKA JUNIORSKA BOĆARSKA LIGA !

Izravni dvoboj za Kralja bakelita: KONAČNI “OBRAČUN” U BRNAZAMA !
11 studenoga, 2020
Bistonova mega momčad danas u Dubrovniku protiv H.Rašice i stalni radovi na dvorani u Bastu !
14 studenoga, 2020

Četvrto izdanje po redu: KREĆE HRVATSKA JUNIORSKA BOĆARSKA LIGA !

Susretima skupine Sjever 15.studenog započinje nova, četvrta po redu, sezona Hrvatske juniorske boćarske lige. U sezoni 2020./21. sudjeluje 7 ekipa u skupini Sjever te 4 ekipe u skupni Jug koja kreće 22. studenoga 2020.

Skupina Sjever: JE BK Pazin, JE BK Istra Poreč, JE BK Vargon, JE BC Buzet, JE BK Čavle ŠB, JE BK Lovran i JE BK Sveti Jakov.

Skupina Jug: JE Šibensko-kninske županije, JE Splitsko-dalmatinske županije, JE BK Otok i JE Dubrovačko-neretvanske županije.

U tri dosadašnja izdanja naslove su osvajali BK Vargon, BK Pazin i BK Sv.Jakov. Od ekipa iz Dalmacije, dva puta je blizu osvajanja bila selekcija DNŽ, te jednom BC Sinj i selekcija SDŽ. Također, juniorski momčaski kup je osvojila boćarska selekcija SDŽ i to u njegovom prvom i posljednjem izdanju. Velik broj mladih igrača rođenih 1999., 2000., 2001. godište je značajne boćarske minute ostvarilo kroz ovu ligu, a koji su sada nositelji igre svojih ekipa. Igrači rođeni 2002. godine i mlađi ove godine mogu sudjelovati u Hrvatskoj juniorskoj boćarskoj lizi.

Comments are closed.