CRNI VS PIKE 17:45 – Turjaci: Šanse aktera finala i Miro Bradarić u Marićevom kutu

Crni vs Pike i Ždrijeb u “104 dalmatinca”: TURJACI ULAZE U ZAVRŠNU FAZU
14 ožujka, 2019
ŽENSKO – MUŠKA NADMETANJA: Ivanka Čudina se pojačava za novu sezonu
16 ožujka, 2019

CRNI VS PIKE 17:45 – Turjaci: Šanse aktera finala i Miro Bradarić u Marićevom kutu

Ždrijeb završnice parova (2+1) u Turjacima je poznat, a poznati su i finalisti tamošnjeg pojedinca. U finalu će se, danas u 17:45, susresti Marinko Norac Kevo Pike i Ivica Marić Crni. Na kladionicama je Pike izraziti favorit, a po riječima organizatora najviše je pokazao do sada od svih igrača. Čak je stigao izbaciti i Ivana Šuška Nipera Ćutu, koji je do tada slovio za prvog favorita turnira.

Međutim, po riječima analitičara i prognozera portala „dalmacijabalote.com“ za pobjedu u utakmici favorit je Crni. Za otimizam u Marićevom taboru su dva razloga. Jedan je to što pojedinca klasično odlučuje kompaktniji valj i generalno čvršća i konstatntnija izvedba unutar ukupnog trajanja utakmice. Crni nije valjač ali je rođeni sportaš, psihološki potpuno kompaktan i jako ne sklon velikim oscilacijama. Pike će utakmicu teško dobiti reštanim balotama i potezima za publiku. Za slavlje će mu trebati visok nivo igre i mali broj grešaka u odlukama koje se tiču vođenja igre.

Drugi razlog za optimizam u Marićevom taboru jest taj što on ima osobnog trenera kojeg je unajmio isključivo za ovo nadmetanje koje bi trebalo otkriti najboljeg pojedinca Cetinskog kraja za 2019. godinu u balotama. Trener je, ni manje ni više nego, Miro Bradarić Marinero u čijem su prisustvu mnogi, mnogi veliki igrači Bakelita stizali to titula. U svakom slučaju čeka nas prava utakmica.

Comments are closed.