Čudotvorac iz Žrnovnice: SINIŠA JERKOVIĆ KAO SPASITELJ IGRAČA BAKELITA

Tarantelo i Baković na kraju ipak drugi: MLADI DUJE PIRIĆ IGRAČ TURNIRA
2 ožujka, 2019
Oči svijeta uprte u jednog čovjeka: FORMICONE ODRADIO PRVI TRENING
5 ožujka, 2019

Čudotvorac iz Žrnovnice: SINIŠA JERKOVIĆ KAO SPASITELJ IGRAČA BAKELITA

Već je mnogo igrača Bakelita spasio i ozdravio, a nitko o tome ne priča. Siniša Jerković je poznati fizioterapeut iz Žrnovnice. Volonterski (obzirom da je u radnom odnosu), po potrebi kada igrače Bakelita „stegnu“ leđa, ruke, noge, Sina sa svojim zlatnim rukama uskače i spašava.

Nebrojeno puta je Sina Jerković večer prije meča igrače koje nisu sposobni igrati balote na vrhunskom nivou vratio u utakmicu. Sina nam kaže: „Sam sam turnirski balotaš pa znam koje skupine mišića su krucijalne za kvalitetnu izvedbu igrača. Također, u svom poslu nemam nepoznanica. Štoviše, osim završene škole, cijeli niz edukacija sam prošao da bi znao to što danas znam.“

Sina se nudio reprezentaciji da o igračima o svom trošku skrbi prilikom akcija u studenom 2018. godine. Tada dogovor nije postignut, ali u budućnosti su sve opcije otvorene: „Sa reprezentativcima se poznajem osobno i siguran sam da mogu pomoći. Ukoliko potrebe za to bude, reprezentaciji Hrvatske nikada neću reći ne“.

Za sve one igrače balota kojima treba ozdravljenje i pomoć ovog čudotvorca, kontakt glasi: 098/175-2905. Sa Sinom ste u sigurnim rukama.

Comments are closed.