Tarantelo i Baković na kraju ipak drugi: MLADI DUJE PIRIĆ IGRAČ TURNIRA

Tarantelov ugriz: DRAŽEN BARAČ I DUJO BAKOVIĆ U FINALU !
28 veljače, 2019
Čudotvorac iz Žrnovnice: SINIŠA JERKOVIĆ KAO SPASITELJ IGRAČA BAKELITA
2 ožujka, 2019

Tarantelo i Baković na kraju ipak drugi: MLADI DUJE PIRIĆ IGRAČ TURNIRA

Luka Žure, Duje Pirić i Damir Pirić

Drugo nadmetanje i Grand slam (Parovi 2+1) u Karakašici počinje, a prijavu je moguće izvršiti na kontakt 092/170-6062, Dujo Medija. Sve to dok se odigralo finale prvog, zaista odličnog turnira parova.

U njemu su se sastali Dražen Barač “Tarantelo” i Dujo Baković protiv Luke Žure i Duje Pirića (Damir Pirić nije ulazio u igru). Domaći par je dao koliko je mogao u ovom momentu, ali iskustvo Luke Žure i snaga Duje Pirića su na kraju presudile.

Prvi set je ponudio neizvijesnost do samog kraja, da bi Žure i Pirić izišli iz njega kao pobjednici. Tarantelo je cikao 40 od 50 balota, publika je aplaudirala, Baković je pucao fantastično cijeli meč, samice, teške balote. Pirić i Žure su pratili ritam, čak su i drugi set otvorili konkretnije. Ipak, Baković i Barač se vraćaju te izjednačavaju na 1:1. U trećem setu Luka Žure diže igru u brzinu više i pokazuje zbog čaga bi i u Argentini bio konkurentan za Raffa medalju. Luka je ponovno pokazao zašto je ponajbolji igrač plastičnih balota svih vremena u Dalmaciji.

Organizacijski odbor je imao pune ruke posla pri odabiru igrača turnira jer su oba igrača iz pobjedničkog tabora tu prestižnu titulu zaslužila. Ipak, izbor je na kraju pao na Duju Pirića, kojem je ovo prva titula u karijeri u najsnažnijoj mogućoj konkurenciji.

Damir Pirić nakon utakmice: “Sretan sam zbog Duje, ali Tarantelu i Bakoviću sam dva puta davao ruku nakon utakmice, jer je vanserijski to kako su odigrali finalnu utakmicu. Duje i Luka su držali tempo, zato su i pobjedili, ali još sam oduševljen izvedbom protivnika. Još jednom, svaka čast.”

Dražen Barač Tarantelo i Dujo Baković

Comments are closed.