Dan prekida zbog kiše: MUŽINIĆ USPJEŠAN, VLADUŠIĆ I MILAS NEODLUČENO

Kako je prošao kralj Kacunara?! DICMO „UDARILO“ NA JOŠKA ŠERIĆA ŠERU
11 rujna, 2016
Prošli i drugi teški derbi, a tek u 32: BAKAJI I VRGORČANIMA DERBI
13 rujna, 2016

Dan prekida zbog kiše: MUŽINIĆ USPJEŠAN, VLADUŠIĆ I MILAS NEODLUČENO

roko-muzinic

Roko Mužinić

Jučerašnji balotaški dan u regiji obilježila je jaka kiša i odgode utakmica. Dvije zanimljive utakmice prekinute su u trećem setu (Omiš i Kacunar), a dio interesantnih utakmica je potpuno odgođen, poput one u Potravlju.

Oni koji su svoje mečeve „na brzaka“ uspjeli privesti kraju su Ivan Bašić Mora i Roko Mužinić. Mora je na Kacunaru bio brz i ekspresan, dok „tetku“ Roku, u Žrnovnici, Branko Ugrin nije uspio poremetiti snove o velikom finalu. Obje utakmice završile su rezultatom 2:0.

Do prekida je došlo u zanimljivoj utakmici između Igora Milasa i Mate Balote protiv Bože Vladušića i Fabijana Barića, pri rezultatu 6:3 u trećem setu za par Milas/Botica. Također, u Omišu su Ivo Stanić i Jure Mladin uspjeli izboriti treći set protiv odlične braće iz Gata, Luke i Tonća Jerića. Ipak, objektivno kvalitetniji par već ima 8:2, a iznenađenje je ovdje jako nerealno predviđati. Luka je igrač kojeg dosada još nismo spominjali, obzirom da rijetko turnirski igra, ali potpuno je kvalitetan i školovan balotaš, dok je Tonći već duže vrijeme u zavidnoj formi.

Danas se nastavljaju bitke na Mastersu, Omišu, Kacunaru i svim ostalim lokacijama na kojima publika ima priliku gledati one najbolje.

grmljavina

Grmljavina u Dalmaciji navečer

Comments are closed.