Danas klasik u Turjacima: PIKE I STIPE PETRIČEVIĆ KONTRA KATARE I FINALE BANJE

Broj 1 kao cilj: PORTAL „dalmacijabalote“ NA 3.MJESTU NAKON DVA SVJETSKA GIGANTA
14 listopada, 2018
Senzacija na pomolu: MOGU LI MIĆO GLUIĆ, PETAR I JOLE MANDIĆ OSVOJITI DICMO?!
16 listopada, 2018

Danas klasik u Turjacima: PIKE I STIPE PETRIČEVIĆ KONTRA KATARE I FINALE BANJE

Čovjek sa bezbroj i najviše informacija iz svakog kutka o balotama sa južne balotaške hemisfere Miro Radojković otvorio je nadmetanje u Turjacima pobjedom 2:1, a da publika nije niti stigla vidjeti ono najbolje. Srećom to najbolje je na redu danas, u ponedjeljak.

Samoprozvani Žuro protiv Ronaldinha iz Otoka:

Kakav je to meč u kojem je jedan veliki igrač, marka i klasa Stipe Petričević potpuno u drugom planu?! Pravi klasik. Osebuni Marinko Norac Kevo Pike ili od milja „Ronaldinho iz Otoka“ (Petričevićev suigrač) koji je pravi mamac za publiku, protiv obožavanog kralja sa juga popularnog „Katare“. Katara je sam sebe odavno prozvao Žuro, što su njegovi navijači u Bastu nagradili transparentima i gromoglasnim navijanjem prije dvije godine. Ipak, danas Katara neće biti u prvom planu obzirom na gostujući teren gdje je Pike miljenik. Pike je obožavan u Sinju jednako kao Katara u Makarskoj i to bi moglo presuditi utakmicu.

Duje Pešić i Ante Vuković najbolji u Banji:

Katara i Pike su cijeli balotaški puka stavili u drugi plana, ali naši dopisnici iz Vrgorca nikako nisu propustili ispratiti veliko finale u Banji gdje je Ante Vuković u kombinaciji sa Dujom Pešićem slavio 2:0 pobjedu. Vuković je već etablirana klasa dok je Pešić ovom pobjedom najavio iskorak među one najveće igrače balota.

Comments are closed.