Broj 1 kao cilj: PORTAL „dalmacijabalote“ NA 3.MJESTU NAKON DVA SVJETSKA GIGANTA

Obranili titulu na Hanu: “GRAND SLAM” JUKI, ŽUKI I IVANU ŽULJEVIĆU
13 listopada, 2018
Danas klasik u Turjacima: PIKE I STIPE PETRIČEVIĆ KONTRA KATARE I FINALE BANJE
14 listopada, 2018

Broj 1 kao cilj: PORTAL „dalmacijabalote“ NA 3.MJESTU NAKON DVA SVJETSKA GIGANTA

Koliku snagu posjeduje Dalmacija i dalmatinsko boćanje već je nebrojeno puta pokazano i dokazano. Dominacija Francuza i Talijana odavno se istopila u Volu u kojem je Hrvatska velesila, a sad Hrvatska i Dalmacija pokušavaju izvući Raffu na najviši nivo. Talenata je kod nas na pretek, samo je pitanje posloženosti saveza, klubova, liga, sudaca, infrastruktute i svega ostaloga što čini ozbiljan projekt.

Cijelu priču već dvije i pol godine prati portal „dalmacijabalote“, čiji je efekt vidljiv na svakom koraku. Turjaci i finale Hana su samo primjeri iz posljednjih nekoliko dana. Gotovo 2000 facebook lajkova instaliralo je „dalmacijabalote“ na 3.mjesto po broju pratitelja računajući dvije grane boćanja (Raffa i Volo) iza dvije renomirane organizacije i to Svjetske boćarske federacije (F.I.B.) koja je zadužena za praćenje željeznih boća te Talijanske boćarske federacije koja pokriva sve tri grane boćanja u Italiji.

Na pragu preuzimanja svjetskog broja 1:

Međutim, razlika u utjecaju medija u smislu broja pratitelja i poklonika nije prevelika te se očekuje da će portal „dalmacijabalote“ do kraja 2019. godine prestići svjetsku boćarsku federaciju i talijansku boćarsku federaciju i tako postati najutjecajniji svjetski isključivo balotaški i boćarski (Raffa i Volo) medij, što je zaista fantastično dostignuće da jedan dalmatinski brend.

Comments are closed.