Danas rasplet i „Pirane“ u polufinalu: DRAMA ČETVRTFINALA DOSEGLA VRHUNAC !

Kreće završnica „Ožujsko Kupa 2018“: DANAS ČETVRTFINALA I KLAPA “RIŠPET”
10 kolovoza, 2018
VELIKO FINALE “OŽUJSKO KUPA 2018”: „Naklice“ na balotaškom vrhu svijeta
12 kolovoza, 2018

Danas rasplet i „Pirane“ u polufinalu: DRAMA ČETVRTFINALA DOSEGLA VRHUNAC !

Igralište Sinj Žuja

Kakav dan u Sinju na četvrtzavršnici fantastičnog Ožujsko kupa. Ždrijeb je odvojio četiri izrazita favorita. Ipak, većina prognozera je tipovala na tri prolaza favorita i jedno iznenađenje.

Prva dva četvrtfinala umalo su sve te prognoze bacile u vodu jer su zamalo prošle dvije nominalno lošije ekipe. „Pirane“ za koje igraju Damir Kalaš, Ivan Zeljković i Ivica Svalina izbacile su u pravoj drami superzvijezde bakelita i domaćine Daria Tendžeru, Maria Gašpara, Velju Maretića i Antu Domnjaka rezultatom 21:19. Na drugom terenu su „Naklice“ izvukle 5:12 i 8:14 u tijesnu pobjedu 21:18. Jedan favorit je već bio out, a druga dva četvrtfinala se tek trebaju odigrati.

Autobus navijača iz Metkovića:

U trećem četvrtfinalu, jedan od favorita za cijeli turnir, Mate Kesić, Ivan Šušak i Jure Radman su izgledali kao jedini favoriti koji će dominantno stići među 4. Ipak 19:4 prednost su super opasni Grebenaši umalo okrenuli u pobjedu. Zapeli su na 19:14 i dvije velike propuštene šanse za potpuni priključak. Utakmica je završila 21:14.

U posljednjem četvrtfinalu ekipa iz Metkovića je imala prednost 18:14 i velikana na konopcima, da bi lucidni Marin Ribičić izvukao svoju ekipu do velike 21:18 pobjede. Metkovce je gromoglasno bodrilo nekoliko desetaka navijača pristiglih autobusom iz doline Neretve.

Danas je završni dan nadmetanja i do kraja može bilo koja od četiri preostale ekipe. Očekuje se zaista fantastična atmosfera u režiji nekoliko tisuća navijača na balotama i koncertu Prljavog Kazališta.

Comments are closed.