Derbi „budućnosti“ balotanja: TOMISLAV BAŠIĆ ĐOMBA BOLJI

Finale Dicma u subotu, Jerić i Bunja u finalu Omiša: „BRAČKI TORPEDO“ IVO ETEROVIĆ NAPREDUJE IZ DANA U DAN
2 prosinca, 2016
Titula Frani Barabanu i Jozi Terziću: U FINALU DICMA FAVORIT OPRAVDAO ULOGU
4 prosinca, 2016

Derbi „budućnosti“ balotanja: TOMISLAV BAŠIĆ ĐOMBA BOLJI

zvone-cotic-tomislav-basic-domba-frane-baraban

Đomba u društvu Zvone Čotića i Frane Barabana

Već smo pisali o tome kako je sve više mladih balotaša uključeno u balotanje po nadmetanjima diljem regije. Radi se zaista o nepresušnom „bazenu“ talenata. Dvojac koji spada u tu kategoriju su nedvojbeno Tomislav Bašić Đomba i Dominik Tadić.

Momci su jučer odmjerili snage u sklopu samačkog turnira u Jesenicama, a bolji je bio as iz Dubrave, Tomislav Bašić. Radi se o lijevorukom prvaru, koji u igri može sve, a u najboljoj formi je bio u prvoj trećini protekle sezone kada su ga nijanse i malo bolja forma suigrača dijelile od trofeja. Budućnost je pred njim, jednako kao i pred Dominikom Tadićem, o kojem je već bilo riječi u dosadašnjim objavama, obzirom da je, između ostalog, unuk Bože Ribičića Boće. Nada je da će se osim u bakelitu ovi mladi momci okušati i u boćanju.

Finalni dan u Monacu u sklopu boćarskog svjetskog prvenstva (U23, U18):

Kada pričamo o boćanju, mladasti i budućnosti spomenimo i briljantne izvedbe mladih boćarskih reprezentativaca Bruna Kraljića, Marina Ćubele i Pere Ćubele. Za njih se budućnost dešava sada, obzirom da se radi o svjetskim igračima. Na dominantan način su Kraljić i Marin Ćubela izborili današnje finale štafete (13:30). Sam Kraljić će predvečer pokušati stići do svjetskog zlata u brzincu (19:00), dok će se stariji Ćubela (Pero) u međuvremenu okušati u finalu preciznog izbijanja (16:00). U igri je još i par (U 18) i to u polufinalu (10:00 sati). Rezultati su nestvarni. Detaljan izvještaj nas očekuje sutra.

Comments are closed.