Finale Dicma u subotu, Jerić i Bunja u finalu Omiša: „BRAČKI TORPEDO“ IVO ETEROVIĆ NAPREDUJE IZ DANA U DAN

Vinovo se nastavlja, Omiš je pri kraju: ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO I „BOYS“ POBJEĐUJU
1 prosinca, 2016
Derbi „budućnosti“ balotanja: TOMISLAV BAŠIĆ ĐOMBA BOLJI
3 prosinca, 2016

Finale Dicma u subotu, Jerić i Bunja u finalu Omiša: „BRAČKI TORPEDO“ IVO ETEROVIĆ NAPREDUJE IZ DANA U DAN

ivo-eterovic-marin-ribicic-toni-cagalj-nido-cagalj

Niđo i Toni Čagalj, Baćo, Ribičić i Eterović

U Omišu u sklopu samačkog turnira, finalisti su poznati. Popularnom Bunji se priključio Tonći Jerić. On je pobijedio Gorana Kadijevića rezultatom 2:0. Kadijević je imao 3:7 prednost  prvom setu, neke šanse za set, ali je ostao prekratak. U finalu je Jerić zasigurno blagi favorit utakmice.

U Jesenicama je Ivo Eterović u paru sa Marinom Ribičićem stigao do pobjede. Ivo je rođeni sportaš, a balota se nije „uhvatio“ da bi bio prolaznik. Ribičić kao mentor mu zasigurno neće odmoći u procesu razvoja. Rođake Čagalj su pobijedili 2:0, a Eterović je bio igrač utakmice. Također, novina u Jesenicama je da je Romeo Tomaš angažirao Marina Marušića Baću kao suca, što je veliko pojačanje za turnir.

U sklopu pojedinačnog turnira Mate Jurčević je izgubio od domaćeg asa Ive Mladine rezultatom 2:0, a Mladina je jedan od favorita iz sjene za titulu. Također, mladi i perspektivni „John“ Mlikotić iz Dugog Rata teškom mukom je savladao domaću perjanicu Ivana Bobana.

Finale u Dicmu će se odigrati u 13:30 u subotu, a detaljan izvještaj sa utakmice očekujemo u nedjelju rano ujutro ili u subotu poslijepodne. Organizator poziva sve prijatelje balotanja i sudionike turnira da svojim prisustvom uveličaju finalnu utakmicu.

ivo-mladina-i-mlikotic

Mlikotić i Ivo Mladin

Comments are closed.