Derbi dana 1: MASTERS SU BRNAZAMA JAKO OŠTRO POČEO

Fotografija za pamćenje: “BALOTAŠI”
1 rujna, 2016
Derbi dana 3 u Glavicama i što se čeka u balotama: NENO, ALEN, ROBO I SVETO DO POBJEDA
2 rujna, 2016

Derbi dana 1: MASTERS SU BRNAZAMA JAKO OŠTRO POČEO

Tonći Vukan, Neno Juričić i Marko Plazonja

Tonći Vukan, Neno Juričić i Marko Plazonja

Jučerašnji dan nam je ponudio tri derbi utakmice u kojima je sudjevalo pregršt (preko 15) ozbiljnih igrača u najmanju ruku.

Masters u Brnazama je počeo jako oštro. Već su neka ozbiljna imena u balotama van turnira (Jerić, Pirić, Gašpar, Penići…), a da se pri tom odigralo svega nekoliko utakmica. Znači, laganih protivnika nema. U Brnazama je onaj najgori mogući ždrijeb koji vas može zadesit, Rino Vučković i Stipe Ruščić, t ekipe koje oni predvode. Za njih pobjedit na njima domaćem igralištu treba igrat jako dobro, a i tada možete biti jako daleko od pobjede. Radi se o pravim zvijezdama balota iz sinjskog kraja, koji o igri znaju baš sve i legendama balota.

Tim je uspjeh jedne jednako fenomenalne ekipe u sastavu Marko Plazonja, Nediljko Neno Juričić i Ante Tonći Vukan i veći. Prvi, jako neizvjestan, set je mnogo toga odlučio. Pobjeda 16:14 za Vukana i njegove momke. Nakon toga uvjerljivih 16:3 za domaćina. Nakon toga, isrpljujuća igra i dugi meč učinio je svoje, što su Plazonja, Juričić i Vukan iskoristili za uvjerljivu pobjedu. Oni na ovom turniru, s obzirom na sastav neće biti prolaznici.

Comments are closed.