Derbi dana 3 u Glavicama i što se čeka u balotama: NENO, ALEN, ROBO I SVETO DO POBJEDA

Derbi dana 1: MASTERS SU BRNAZAMA JAKO OŠTRO POČEO
2 rujna, 2016
I četvrti derbi! IVAN IKO PALAVERSA „IZLIJEČIO DOKTORA“
2 rujna, 2016

Derbi dana 3 u Glavicama i što se čeka u balotama: NENO, ALEN, ROBO I SVETO DO POBJEDA

glavice sinj

Prelijepi pejzaž Glavica pored Sinja

Nakon što nam je jučerašnji dan ponudio tri derbija, balotaška javnost se okreće na nova „borilišta“. Čeka se današnje finale turnira u Rogoznici, završnica Radošića i Dračevca. Čeka se trenutni „Top 5“ plasman u Poretku za „Kralja bakelita 2016“. A ono što sigorno ni blizu neće proći nezapaženo su „Grančići u Omišu“. Zasada nepotvrđena informacija kaže da bi se oni tamo mogli pojaviti upravo danas. Do tada su u Omišu Marin Marušić Baćo i Zdravko Katušić našli put u drugo kolo, jednako kao i Fabian Barić i Frane Baraban.

Publiku su ovaj put, umjesto Grančića, oduševili Sveto Tomasović i Robert Sovulj Robo iz Kučića. Oni su 2:0 rezultatom pobjedili Denisa Tafru i Ivu Eterovića, koji su jedna od boljih domaćih ekipa.

Folk Dolić i Mate Balota Botica su u sinjskom derbiju pružili solidan otpor Alenu Runji i Neni Labroviću. Neno je po izvještajima dominirao utakmicom, iako mu je Dolić pružio jaku partiju na prvaru na zadovoljstvo publike. Runje i Labrović su zaostajali i 7:1 u drugom setu. Ipak, sve su uspjeli okrenuti u svoju korist i pobjedu u dugo očekivanoj utakmici u Glavicama.

Comments are closed.